Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Курсанти шанують пам’ятьТараса Шевченка
Курсанти та офіцери Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка вшанували пам'ять поета на Тарасовій горі у Каневі з нагоди 160-річчя з моменту перепоховання митця. "Ми пишаємось тим, що навчаємось в навчальному закладі, що названий на честь великого українського поета, і не маємо права забувати про такі важливі події для історії нашого і..
[ читати далі ]
Військові фінансисти Збройних Сил України покращили свою кваліфікацію у ВІКНУ
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка завершились курси «Підвищення кваліфікації фахівців фінансово–економічних служб військових частин Збройних Сил України». До проведення занять на курсах був залучений науково-педагогічний склад кафедри фінансового забезпечення військ військового фак..
[ читати далі ]
Автор численних медіапроєктів, військовий журналіст Сергій Камінський презентував курсантській аудиторії власне видання «Народні панцерники»
Сьогодні, 21 травня, у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася презентація книги «Народні панцерники» – унікального видання, яке містить 75 історій про саморобні броньовики, створені українськими умільцями для захисту нашої країни з 2014 року до сьогодні. Автор книги, заступник н..
[ читати далі ]
Команда ВІКНУ взяла участь у чемпіонаті ЗСУ з рукопашного бою
Команда ВІКНУ взяла участь у чемпіонаті ЗСУ з рукопашного бою присвячений пам’яті загиблого командира 1-го батальйону 95-ої окремої аеромобільної бригади, Героя України, полковника Тараса Сенюка у Житомирському Військовому інституті імені Сергія Корольова з 17 по 19 травня. На чемпіонаті змагалися 8 вищих військових навчальних закладів та..
[ читати далі ]
“Мені сорочку мама вишивала, неначе долю хрестиком вела…” 
День вишиванки сьогодні святкують по всьому світові. На честь цього свята курсанти влаштували проєкт "Для мене вишиванка це —..." в рамках якого опитали колектив Військового інституту. Олена Лаба:"Це завжди святково і особливо. Людина у вишиванці не буває сумною. На обличчі завжди посмішка, а в очах — гордість. Вишиванка — ц..
[ читати далі ]
За крок до перемоги
19 травня відбувся півфінал чемпіонату з міні-футболу серед курсантів Військового інституту. Участь у заході прийняли чотири команди. Попри несприятливі погодні умови, гравці викладалися на повну. У зв’язку з непогодою, судді висловили прохання грати обережно, дотримуватися заходів безпеки та проявляти взаємоповагу на полі. На півфіналь..
[ читати далі ]
Наші наукові досягнення
Курсанти, які навчаються за освітньою програмою «Геоінформаційні системи і технології» неодноразово успішно брали участь у Всеукраїнських конкурсах наукових робіт та займали почесні місця. Цей рік не став винятком. Вихованці нашого ВВНЗ взяли участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт у галузі «Військові науки&..
[ читати далі ]
КУРСАНТИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ПРАКТИЧНОМУ ЗАНЯТТІ ТА ОНЛАЙН СЕМІНАРІ ІЗ БЕЗПЕКОВИХ ПИТАНЬ
18 травня у Ветеран Хабі відбулась зустріч з Генеральною секретаркою Латвійської трансатлантичної організації (LATO) Сігітою Струбергою, яка розповіла курсантам Військового інституту, які беруть участь в проєкті АМ&РМ (Центр протидії інформаційним агресіям) про нагальні інформаційні загрози у Балтійському регіоні. LATO – громадська організац..
[ читати далі ]
ВІКНУ долучився до проведення тижня НАТО в Києві
Всі структурні підрозділи Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка приймають участь у міжнародному тижні НАТО у Києві. Особовий склад отримує нові знання про структуру та завдання НАТО на сучасному етапі розвитку. Акценти інформаційних заходів поставленні і на розумінні стану співробітництва Збройних Си..
[ читати далі ]
Відбувся другий тур Чемпіонату з міні-футболу
З 14 по 17 травня на території студмістечка пройшов другий тур Чемпіонату з міні-футболу серед курсантів Військового інституту. Участь у заході прийняло тринадцять команд з двох факультетів. Курсанти змагалися на повну силу, щоб отримати місце в фіналі і мати змогу з гідністю носити титул переможців Чемпіонату з міні-футболу. Найзапекліша борот..
[ читати далі ]