Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


День відкритих дверей. Запрошуємо усіх бажаючих!
Увага абітурієнтам! Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка гостинно запрошує Вас на День відкритих дверей. 24 травня 2014 року Початок о 10:00
[ читати далі ]
16 травня 2014 року пішов з життя наш бойовий побратим, кандидат військових наук, доцент, полковник у відставці ВАСЕЧКО СЕРГІЙ ВАСИЛЬОВИЧ
Васечко Сергій Васильович народився в м. Києві 31 березня 1956 року у сім’ї робітників. Після закінчення школи у 1973 році Сергій Васильович вступає до Київського військового інженерного радіотехнічного училища протиповітряної оборони, яке закінчив 1978 року та був направлений для подальшого проходження служби до 138 радіотехнічної бригади ПП..
[ читати далі ]
Пам'ятаємо минуле заради майбутнього
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) проходять святкові заходи з нагоди 69-ої річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Напередодні було проведено: представниками громадських організацій ВІКНУ (Курсантської ради, Ради сержантів та Ради ветеранів) відвідання ветеранів Великої Вітчизняної вій..
[ читати далі ]
Переможницею ХIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика стала курсант ВІКНУ
Щорічно представники Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) успішно беруть участь у Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика, який проводиться з метою утвердження державного статусу української мови, піднесення її престижу серед учнівської молоді, виховання шани до культури і трад..
[ читати далі ]
Науці – творчий потенціал молоді
Відповідно до Плану наукової і науково-технічної діяльності Військового інституту на 2014 рік 25.04.14 у ВІКНУ відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених, ад’юнктів, слухачів, курсантів і студентів на тему: "Актуальні завдання гуманітарного, фінансово-економічного, правового, матеріально-технічного та лінгвістичного ..
[ читати далі ]
Особовий склад ВІКНУ взяв участь у загальноукраїнській акції «За чисте довкілля» та загальноміській толоці під гаслом «Чиста столиця починається з мене!»
У День довкілля 12.04.14 особовий склад Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) взяв участь у загальноукраїнській акції «За чисте довкілля» та загальноміській толоці, яка цього року відбулася під гаслом: «Чиста столиця починається з мене!». Вже традиційно навесні військовослу..
[ читати далі ]
У ВІКНУ проводиться прийом студентів для підготовки за програмою офіцерів запасу за контрактом
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) з 24.03.14 по 30.05.14 проводиться конкурсний відбір серед студентів факультетів (інститутів) КНУ та студентів інших вищих навчальних закладів, які виявили бажання проходити військову підготовку за програмою офіцерів запасу за контрактом. За словами начальни..
[ читати далі ]
Шановні випускники ВІКНУ, які виконують свій Конституційний обов’язок в АР Крим!
Бойові побратими! Командування та весь особовий склад Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, засвідчує всім захисникам незалежної та вільної України свою підтримку у захисті територіальної цілісності та недоторканності нашої держави! Офіцерам-патріотам, нашим славетним випускникам, які виконують свій конс..
[ читати далі ]
У ВІКНУ проведені показові заняття з методики організації самостійної підготовки
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 18.02.14 у групі курсантів 4-го курсу спеціальності «фінанси» було проведено показове заняття з методики організації самостійної підготовки. Метою заходу було покращення якості самостійної підготовки курсантів. Метод проведення занять – гру..
[ читати далі ]
Вічна пам'ять!
Сорок днів тому – 12.01.14 відійшов у вічність начальник військового факультету фінансів і права полковник ЛІСОВСЬКИЙ Валерій Іванович. Командування та колектив Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка із скорботою висловлюють щирі співчуття близьким та родичам полковника ЛІСОВСЬКОГО В.І. Життєвий ш..
[ читати далі ]