Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Особовий склад ВІКНУ взяв участь у загальноукраїнській акції «За чисте довкілля» та загальноміській толоці під гаслом «Чиста столиця починається з мене!»

У День довкілля 12.04.14 особовий склад Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) взяв участь у загальноукраїнській акції «За чисте довкілля» та загальноміській толоці, яка цього року відбулася під гаслом: «Чиста столиця починається з мене!».


Вже традиційно навесні військовослужбовці, працівники Збройних Сил України та курсанти ВІКНУ у кількості 440 осіб прибули до Військового інституту для наведення порядку у приміщеннях, на території ВІКНУ та Голосіївського району м. Києва.


– Нам всім сьогодні дуже не вистачає позитиву, добрих справ та яскравих посмішок, – каже заступник начальника Військового інституту з виховної роботи полковник Віктор Уліч. – Тому починати треба з наведення порядку, благоустрою нашого міста та країни. В цьому нам й допоможе сьогоднішній захід.


За словами заступника начальника Військового інституту з матеріально-технічного забезпечення полковника Олега Бурдюга, у цей день було прибрано території навколо навчальних корпусів та гуртожитків ВІКНУ, лісополоси по проспекту академіка Глушкова, вулицям Лятошинського та Крейсера «Аврора». Всього було висаджено біля 200 квітів та кущів, 15 дерев, побілено 10 км бордюрів, вивезено близько 5 тон сміття.


– За відгуками відповідальних представників Голосіївської районної у  м. Києві державної адміністрації, всі роботи з озеленення та поліпшення санітарного стану району, які було доручено провести ВІКНУ, були виконані якісно й у встановлений термін – зазначив полковник Олег Бурдюг.

Фотографії