Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Вічна пам'ять!

Сорок днів тому – 12.01.14 відійшов у вічність начальник військового факультету фінансів і права полковник ЛІСОВСЬКИЙ Валерій Іванович. Командування та колектив  Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка із скорботою  висловлюють щирі співчуття близьким та родичам полковника  ЛІСОВСЬКОГО В.І.


Життєвий шлях Валерія Івановича є свідченням відданості священній справі – служіння Вітчизні, народу та вірності обраній професії. Всі, кому доля дарувала можливість служити і працювати разом, пам’ятають Валерія Івановича як всебічно розвинену людину, яка гармонійно поєднала в собі всі риси сучасного військового керівника: професіоналізм, порядність, послідовність, патріотизм, вимогливість до себе та підлеглих, високу відповідальність за доручену справу.


Ми пам’ятаємо та шануємо цього відвертого, справжнього офіцера-керівника, який стійко переносив всі труднощі життя та військової служби, був небайдужим до проблем, щиро співчував, постійно підтримував  всіх оточуючих  його людей.

Вічна пам'ять!!!