Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Наукова конференція з молодіжним запалом
Наука для науковців? Досвід перевершує новаторство? Ці твердження спростувала всеукраїнська науково-практична конференція «Молодіжна військова наука у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка», яка відбулася 25 квітня у Військовому інституті. Лекційна аудиторія ВІКНУ переповнена. Сьогодні тут зібрались найсвітліші го..
[ читати далі ]
Спортивна естафета
23 квітня на стадіоні Київського національного університету ім. Тараса Шевченка відбулися змагання з естафетного бігу серед вишів Голосіївського району. У змаганнях взяли участь команди Київського національного університету, Національної академії СБУ, студенти Національного університету біоресурсів і природокористування, Національного університету ..
[ читати далі ]
НА ШЛЯХУ ПЕРЕМОГ
Спортивний шлях Івана Голяченка розпочався ще в юні роки. На рівні з футболом та іншими видами спорту Іван любив боротися зі своїми однолітками. І вже з дитячих років він був на голову сильніше і спритніше за них. Тому батько вирішив направити енергію сина в правильне русло. Іще малолітнім хлопець почав займатись самбо в фізкультурно-спортивному то..
[ читати далі ]
Акція «Книжкова навала» пройшла у Військовому інституті
Бібліотека вишу поповнилася новими надходженнями із серії «Історія без цензури», «Війна і міф: Невідома Друга світова», «Вторгнення в Україну: Хроніка російської агресії». 26 книжок доносять правдиву інформацію про військово-історичні події нашої країни, паралельно розкриваючи і сучасні реалії – окупацію К..
[ читати далі ]
Військові юристи долучились до створення проекту Національної стратегії України із захисту цивільного населення
Днями у Києві відбулась ІV Міжнародна конференція з питань цивільно-військового співробітництва на тему: “Комплексний підхід до інтеграції гендерних аспектів у діяльність сектору безпеки та оборони України”. Захід організовано Управлінням цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України спільно з міжнародною гуманітарною органі..
[ читати далі ]
Міжнародне гуманітарне право для курсантів ВІКНУ
В рамках проекту «Просування міжнародного гуманітарного права серед українських військовослужбовців» за підтримки міністерства закордонних справ Нідерландів українські фахівці з питань прав людини та міжнародного гуманітарного права провели цикл лекцій і тренінгів для курсантів ВІКНУ різних спеціальностей. Орієнтуватися в досить складни..
[ читати далі ]
Відбувся випуск осіб офіцерського складу, прийнятих на військову службу за контрактом
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся випуск слухачів курсів перепідготовки та підвищення кваліфікації осіб офіцерського складу, прийнятих на військову службу за контрактом. Випускники курсів обійматимуть посади заступників командирів рот з морально – психологічного забезпечення у військ..
[ читати далі ]
Випуск офіцерів Військової служби правопорядку
19 квітня у Військовому інституті КНУ імені Тараса Шевченка відбувся випуск слухачів курсів військової підготовки. Три місяці плідного навчання і сержанти та старшини отримали офіцерські звання. Випускників офіцерів тепло привітав начальник факультету післядипломної освіти полковник Віктор Добровольський, який наголосив що саме такі кадри повинні ..
[ читати далі ]
Незабутній майстер-клас від Брендана Гоффмана
В стінах інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка відбувся майстер-клас американського фотографа Брендана Гоффмана, культового фахівця, який співпрацює з National Geographic, Al Jazeera, The New York Times та багатьма іншими всесвітньо відомими медійними організаціями. Один з найвідоміших фотожурналістів світу Брендан Гоффман провів майс..
[ читати далі ]
Профорієнтаційна робота Курсантської ради
16-17 квітня за ініціативи Курсантської ради були проведенні агітаційні заходи у київських школах щодо вступу на навчання у Військовий інститут Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Присутні учні 10-11 класів із задоволенням прослухали доповіді курсантів та після цього поставили багато запитань. Варто зазначити, що велика кільк..
[ читати далі ]