Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Профорієнтаційна робота Курсантської ради

16-17 квітня за ініціативи Курсантської ради були проведенні агітаційні заходи у київських школах щодо вступу на навчання у Військовий інститут Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.

Присутні учні 10-11 класів із задоволенням прослухали доповіді курсантів та після цього поставили багато запитань. Варто зазначити, що велика кількість дівчат із зацікавленістю поставилися до пропозиції стати майбутніми офіцерами. Директори та учні шкіл були раді бачити наших курсантів та з нетерпінням чекають наступних зустрічей.

«Такий вид профорієнтації дуже незвичайний для середньоосвітніх шкіл. Проте, ми дуже раді, що майбутні офіцери залучають учнів до лав ЗСУ і виховують у них патріотичний дух до нашої Батьківщини. Висловлюємо велику вдячність Військовому інституту за таку роботу», - висловила свою думку заступник директора з навчально-виховної роботи гімназії №172 «Нивки» Ельза Саїдівна.

«Ми раді, що саме на нашому факультеті навчаються такі курсанти, які активно беруть участь у Курсантській раді та організовують такого виду заходи», - прокоментував Заступник начальника гуманітарно-лінгвістичного факультету з морально-психологічного забезпечення майор Зубченко Олександр

Також, самі курсанти з радістю провели такого виду заходи. «Для нас дуже важливо аби до Військового інституту вступали учні з найкращих шкіл. Ми були дуже щасливі бачити, що багато учнів зацікавилися ідеєю вступу до нашого закладу», - ділиться своїми враженнями курсант Москалик Михайло.

Анастасія Красюк
Сорока Олександр

Фотографії