Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Незабутній майстер-клас від Брендана Гоффмана

В стінах інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка відбувся майстер-клас американського фотографа Брендана Гоффмана, культового фахівця, який співпрацює з National Geographic, Al Jazeera, The New York Times та багатьма іншими всесвітньо відомими медійними організаціями.  

Один з найвідоміших фотожурналістів світу Брендан Гоффман  провів майстер-клас для студентів-журналістів. На ньому були присутні й курсанти ВІКНУ - майбутні військові журналісти та прес-офіцери.

Брендан показав низку своїх фотопроектів та розповів історію їх створення. Найбільше запам’яталась фотопідбірка з Гаїті, яка показала біль та розчарування місцевих жителів щодо ситуації в країні.

Під час перерви кожен – учасник майстер-класу охочий мав змогу показати свої роботи професіоналу, дізнатися про помилки та отримати поради щодо покращення своїх творчих навичок. Студенти  КНУ і курсанти ВІКНУ отримали від Гофмана домашні завдання, про виконання яких, зможуть розповісти під час наступній зустрічі. Метою завдання було докласти усіх зусиль та створити кадри, які охоплюють одну з глобальних проблем людства.

Нагадаймо, Брендан Гоффман працює з такими актуальними темами, як націоналізм, ідентичність, історія, політика та навколишнє середовище. Висвітлюючи ці глобальні проблеми фотохудожник створює разючі мистецькі проекти за підтримки таких відомих організацій як: TheDocumentaryProjectFund, The National Press Photographers Association, The Pulitzer Center for Crisis Reporting.

Марія Бібік
кафедра військової журналістики

Фотографії