Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Відбір учасників збірної України Warrior Games
За участю курсантів Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка у складі волонтерської команди на чолі з доцентом кафедри зарубіжної воєнної інформації майором Ярославом Чорногоромвідбувся відбір учасників збірної України WarriorGames, яка представить нашу державу на міжнародних змаганнях Ігри Воїнів (WarriorG..
[ читати далі ]
У Військовому інституті стартував Чемпіонат з міні-футболу
З 11 по 13 травня на території студмістечка пройшов перший тур Чемпіонату з міні-футболу серед курсантів Військового інституту. Участь у заході прийняли двадцять п’ять команд з двох факультетів. Впродовж трьох днів точилася запекла боротьба за можливість потрапити в другий тур. Вже у фіналі суді визначать найпотужнішу команду, яка матиме ..
[ читати далі ]
Представники Військового інституту Київського національного університету представили Україну на «Варшавському кіберсамміті»
Днями у Республіці Польща відбулась міжнародна конференція з безпеки «Варшавський кіберсамміт», яку проведено на базі Університету воєнних досліджень – найвищого воєнного навчального закладу держави. Захід, організований Національним центром кібербезпеки під патронатом Міністерства національної оборони Республіки Польща, став ма..
[ читати далі ]
Новим перемогам нові рекорди
Спортсмени Військового інституту вкотре доводять свою вправність на практиці. З 7 по 8 травня проходив командний чемпіонат м. Києва серед дорослих та юніорів присвячений Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. В цьому заході прийняли участь наші найкращі курсанти-легкоатлети Юрій Галка та Анатолій Тонконоженко. Дистанцію 3 000 м Анат..
[ читати далі ]
Курсанти військового інституту Київського Національного університету взяли участь у вшануванні пам’яті учасників радянсько-української війни 1920 років, а саме звільнення міста Києва від більшовиків у травні 1920 року
До заходу були залучені фахівці інституту національної пам'яті та ветерани АТО та ООС. Вшанування відбулося біля пам’ятника «Старшинам армії УНР- уродженцям Києва», прозвучала військова сальва на честь українсько-польського союзу зброї, яку виконали військово-історичні реконструктори в одностроях Армії УНР та Війська Польс..
[ читати далі ]
Курсанти Військового інституту Київського Національного університету ім. Тараса Шевченка вшанували пам’ять загиблих під час Другої світової війни
Покладання квітів відбулося біля пам'ятного знаку який присвячений 108 викладачам, співробітникам, студентам Київського національного університету імені Тараса Шевченка, що загинули в боях за Батьківщину. Майже 7 мільйонів українців брали участь у бойових діях; 6 мільйонів воювали у радянській армії, майже 100 тисяч були в УПА та стільки ж ..
[ читати далі ]
ВІКНУ відзначає День матері святковим концертом
Концерт під відкритим небом, присвячений Дню матері, відбувся у Військовому інституті. Оркестр інституту разом з оркестром окремої бригади охорони Генерального штабу привітали жінок зі святом. До програми увійшло 12 номерів: від народних пісень до року. «Мені випала можливість відкривати концерт, чому я була безмежно рада. Хоча це мій не ..
[ читати далі ]
Курсанти Військового Інституту отримали спортивні розряди - Кандидат у майстри спорту України
2021 рік виявився вдалим для спортсменів з гирьового спорту Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Кожного разу вони доводили свою першість, майстерність та любов до такого нелегкого виду спорту. Години плідної праці, стерті руки до крові та бажання бути кращим стали початком шляху до успіху. Пройшо..
[ читати далі ]
Збірна Військового інституту змагалася за першість з військового пентатлону
З 26 по 30 квітня на базі Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба проходили змагання з військового п’ятиборства «пентатлону». Довідково: Військове п'ятиборство «пентатлон» - військово-прикладний вид спорту, який набув широкого розвитку в арміях країн, що входять до Міжнародного ..
[ читати далі ]
Особовий склад  Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка вітає вас зі Світлим Христовим Воскресінням!
Нехай разом із весною світлий Великдень сповнює наші душі радістю, вірою і любов’ю, стане початком новим перемогам і звершенням, здійсняться всі добрі задуми й справи – в Україні настане мир і єднання, наші оселі наповняться щастям й достатком, у родинах запанує любов та сімейний затишок, а в серце кожного прийдуть добро й милосердя. ..
[ читати далі ]