Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Курсанти Військового Інституту отримали спортивні розряди - Кандидат у майстри спорту України

  2021 рік виявився вдалим для спортсменів з гирьового спорту Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Кожного разу вони доводили свою першість, майстерність та любов до такого нелегкого виду спорту.

  Години плідної праці, стерті руки до крові та бажання бути кращим стали початком шляху до успіху.

  Пройшовши запеклу боротьбу 28 березня 2021 року у спортивному комплексі «Атлет» (м. Київ, пл. Спортивна 1, «Палац спорту») проходив Чемпіонат України з гирьового спорту серед дорослих та юніорів, наші спортсмени отримали бажані винагороди – спортивні розряди Кандидат у майстри спорту України.

  На вигляд дуже ніжні та тендітні дівчата, але в душі справжні воїни старший солдат Олександра Кущенко, солдат Софія Гомонюк та солдат Христина Цуканова показали, що жінки також здатні боротися за перемогу у гирьовому спорті. А солдат Роман Братусь у черговий раз довів, що він найкращий у своїй справі.

  Головною підтримкою та наставником для курсантів був викладач капітан Максим Підопригора.
"Щоразу я переживав всі перемоги та невдачі своїх учнів разом із ними. Ми вчилися та росли у цьому виді спорту на власних помилках і тепер маємо такий результат. А далі буде краще", - поділився Максим Підопригора.

  Лише наполегливість та віра у себе може допомогти здобути перемогу. І це ще раз доводить, що наші курсанти гідні спортивного розряду Кандидата у майстри спорту України.

 Керівництво Військового інституту висловлює вдячність Союзу гирьового спорту України за вагомий внесок у розвиток гирьового спорту у Військовому інституті та всебічну допомогу у присвоєнні спортивних розрядів та спортивних звань.

Привітаємо їх та побажаємо успіхів і нових звершень!

Тетяна Головатюк

Фотографії