Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ВІКНУ відзначає День матері святковим концертом

  Концерт під відкритим небом, присвячений Дню матері, відбувся у Військовому інституті. Оркестр інституту разом з оркестром окремої бригади охорони Генерального штабу привітали жінок зі святом. До програми увійшло 12 номерів: від народних пісень до року.

  «Мені випала можливість відкривати концерт, чому я була безмежно рада. Хоча це мій не перший виступ і ми плідно готувалися, але я звісно нервувала. Адже уявляла, що співаю особисто для матусі», - розповідає курсант 3-го курсу Ольга Мельошина.
Також на концерт запросили учасницю проєкту «Голос країни» - Юлію Борозненко. Дівчина заспівала для присутніх популярні естрадні пісні.

  «Я була вражена, коли побачила учасницю популярного телевізійного проєкту. Але номери моїх колег - курсантів не поступалися їй, тому я гучно всіх підтримувала. А наступного разу, мабуть, і сама візьму участь у концерті»,- ділиться враженнями курсант 3-го курсу Марія Собко.

  І на завершення концерту пролунала пісня «Чорнобривці», яку присвятили всім матерям. Її виконало тріо: Катерина Вовчук, Юлія Борозненко та сержант Анатолій Варченко.

Фотографії