Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Особовий склад  Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка вітає вас зі Світлим Христовим Воскресінням!

Нехай разом із весною світлий Великдень сповнює наші душі радістю, вірою і любов’ю, стане  початком  новим перемогам і звершенням, здійсняться всі добрі задуми й справи – в Україні настане мир і єднання, наші оселі наповняться щастям й достатком, у родинах запанує любов та сімейний затишок, а в серце кожного прийдуть добро й милосердя.

Сьогодні з Воскресінням Христовим у  Військовому  інституті була здійснена літургія  та обряд освячення пасок і крашанок священником Олексієм з церкви апостолів Петра і Павла.

Отець Олексій  благословив офіцерів та курсантів на ратну службу такими словами: З відчуттям глибокої радості і від щирого серця поздоровляємо вас з Воскресінням Христовим, з Пасхою Христовою, нехай царюють у ваших серцях радість і душевний спокій! Нехай до Вашої оселі прийде здоров'я, любов, щастя, добробут, душа нехай світлішою стає, серце пламеніє любов'ю, а помисли стануть щирими та добрими.

Традиційно у Військовому інституті на Великдень курсанти розговіються  святковим меню освяченими крашанками і пасхами.

"Я завжди святкував Великдень з родиною удома, але цього разу виникли обставини, через які я не зміг потрапити додому. Дякую, що створили для нас домашню атмосферу і святковий настрій",— ділиться курсант Ростислав Карамчук.

Бережи Вас Господь!

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

Фотографії