Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Збірна Військового інституту змагалася за першість з військового пентатлону

З 26 по 30 квітня на базі Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба проходили змагання з військового п’ятиборства «пентатлону».

Довідково: Військове п'ятиборство «пентатлон» - військово-прикладний вид спорту, який набув широкого розвитку в арміях країн, що входять до Міжнародного комітету військового спорту «СІЗМ», сприяє формуванню і підтриманню на високому рівні прикладних навиків, фізичної і психологічної готовності військовослужбовців до виконання різноманітних завдань в умовах навчально-бойової діяльності. У змаганнях по військовому п'ятиборству дозволяється брати участь тільки військовослужбовцям.

Команда Військового інституту теж прийняла участь у змаганнях, показавши високий результат.

Курсант Анатолій Тонконоженко, подолавши крос на 8 кілометрів посів третє місце в особистому заліку. В загальнокомандному заліку з кросу на 8 км спортсмени Військового інституту вибороли «бронзу».

  • Не бігом єдиним, - підсумував досягнення капітан команди Юрій Галка, - нам ще є над чим працювати. Ми проаналізували наші результати, побачили сильні і слабкі сторони. Третє місце за забіг – не тільки нагорода за старання і докладені зусилля, a й мотивація стати першими.


 

Євгенія Пугач

Фотографії