Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


День студента – справжнє свято молодості та творчості!
17 листопада в Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації відбулася урочиста зустріч з нагоди Дня студента. До гостинної зали було запрошено активістів району, відмінників навчання та творчих студентів, які вносять вагомий внесок у розвиток молодіжного самоврядування та сприяють його поширенню. Запрошена обдарована молодь (всього ..
[ читати далі ]
Екскурсія в Державний музей авіації
За ініціативою відділення по роботі з особовим складом 9 листопада 2014 з курсантами 1-го курсу військового факультету фінансів і права була організована екскурсія у Державний музей авіації. Метою екскурсії було познайомити курсантів як з історією розвитку авіації, так і з основними її представниками. Отже, трохи про те, що ми побачили. Музей ..
[ читати далі ]
Зустріч делегації відставних офіцерів-випускників вищих військових навчальних закладів країн-членів НАТО
7 листопада 2014 року у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася зустріч офіцерів та курсантів Військового інституту з делегацією відставних офіцерів-випускників вищих військових навчальних закладів країн-членів НАТО, в ході якої курсанти збагатили свої знання про НАТО. Під час зустрічі було провед..
[ читати далі ]
Збори офіцерів фінансово-економічних органів військових частин Збройних Сил України
2 листопада 2014 року на базі військової частини А0222 (Окремий полк Президента України) під керівництвом начальника Головного фінансово-економічного управління Генерального штабу Збройних Сил України Воробйова І.О. відбулися збори офіцерів фінансово-економічних органів військових частин Збройних Сил України випускників 2014 року та курсантів п&rsq..
[ читати далі ]
У ВІКНУ пройшли «Дні НАТО»
29 жовтня 2014 року делегація НАТО на чолі з помічником заступника начальника штабу Стратегічного командування НАТО з систем управління, розгортання та живучості комодором А. Мортен Гроеннінгсаетером відвідала Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Метою проведення зазначеного заходу було підвищення рівня п..
[ читати далі ]
У ВІКНУ проходять «Дні НАТО в Україні»
29 жовтня 2014 року на базі Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка проходять «Дні НАТО в Україні» за участі делегації НАТО та представників Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Метою проведення даного заходу є підвищення рівня поінформованості курса..
[ читати далі ]
10-Й, ЮВІЛЕЙНИЙ! ЛЕГКОАТЛЕТИЧНИЙ КРОС ПАМ’ЯТІ ПЕРШОГО НАЧАЛЬНИКА ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ ГЕНЕРАЛ-ЛЕЙТЕНАНТА ЖУКОВА!
Згідно з планом-календарем спортивних заходів Військового інституту 18 жовтня 2014 року на території студентського містечка Київського національного університету імені Тараса Шевченка було організовано і проведено Десятий відкритий чемпіонат Військового інституту з легкоатлетичного кросу, присвяченого пам’яті генерал-лейтенанта Жукова С.А..
[ читати далі ]
МИ, ПАТРІОТИ У СПРАВІ ТА У СЕРЦІ!
Сьогодні, 16 жовтня 2014 року, у цей не простий для країни час, Військовий інститут відсвяткував 81-у річницю з дня заснування військової підготовки у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Урочисті заходи розпочалися вранці з шикування на плацу, виносу Бойового прапору Військового інституту та підняття Державного Прапору Укра..
[ читати далі ]
ПЕРША ГРУПА СТУДЕНТСЬКОЇ ГВАРДІЇ ЗАВЕРШИЛА ПРИСКОРЕНИЙ КУРС ЗАГАЛЬНОВІЙСЬКОВОЇ ПІДГОТОВКИ
13 жовтня у Актовій залі КНУ відбулося урочисте зібрання Студентської гвардії КНУ з нагоди закінчення прискореного курсу загальновійськової підготовки у ВІКНУ першою групою Студентської гвардії. Молодим патріотам подякував за розуміння ситуації в країні і бажання бути готовими до її захисту ректор Шевченкового університету академік Леонід Губерськи..
[ читати далі ]
МАЙБУТНІМ ФАХІВЦЯМ СТРУКТУР ПО РОБОТІ З ОСОБОВИМ СКЛАДОМ – НАШІ ДОСВІД І ПРАКТИКА
Відповідно до Плану методичної роботи ВІКНУ 14 жовтня 2014 року заступник начальника Військового інституту по роботі з особовим складом полковник Віктор Уліч з метою популяризації та іміджу Збройних Сил України зі студентами факультету військової підготовки провів відкрите заняття. Перед початком занять полковник Уліч проінформував студентів про те..
[ читати далі ]