Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

МАЙБУТНІМ ФАХІВЦЯМ СТРУКТУР ПО РОБОТІ З ОСОБОВИМ СКЛАДОМ – НАШІ ДОСВІД І ПРАКТИКА

Відповідно до Плану методичної роботи ВІКНУ 14 жовтня 2014 року заступник начальника Військового інституту по роботі з особовим складом полковник Віктор Уліч з метою популяризації та іміджу Збройних Сил України зі студентами факультету військової підготовки провів відкрите заняття.


Перед початком занять полковник Уліч проінформував студентів про те, що Президент України – Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України встановив 14 жовтня, коли святкується Покрова Пресвятої Богородиці, новим державним святом – Днем захисника України.


– Таке рішення прийняте з метою “вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості”, – зазначив доповідач.


Тема заняття була присвячена військово-соціологічним та психолого-педагогічним проблемам гуманітарного розвитку Збройних Сил. Під час його проведення було розглянуто низку актуальних питань теоретичного та практичного спрямувань основ виховання військовослужбовців в умовах проведення спеціальних операцій та антитерористичної операції зокрема. Для наочності присутнім було продемонстровано ряд документальних відеофільмів, які впливають на характер організації виховної роботи у підрозділі.


На занятті були присутні науково-педагогічні працівники Військового інституту, а також учасник АТО, курсант 121 е навчальної групи солдат Олександр Подволоцький, який перебував у зоні бойових дій понад 2 місяця.


Як зазначив завідувач кафедри військово-гуманітарної підготовки, кандидат історичних наук, доцент Віктор Безбах, заняття пройшло на високому теоретико-методологічному рівні та досягло своєї мети.

Фотографії