Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

День студента – справжнє свято молодості та творчості!

17 листопада в Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації відбулася урочиста зустріч з нагоди Дня студента. До гостинної зали було запрошено активістів району, відмінників навчання та творчих студентів, які вносять вагомий внесок у розвиток молодіжного самоврядування та сприяють його поширенню.

Запрошена обдарована молодь (всього 34 особи) отримала з рук т.в.о. голови Голосіївської райдержадміністрації Андрія Мельничука Почесні грамоти та привітання з нагоди Дня студента. Від Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка були присутні представники студентського (курсантського) самоврядуваня – Юлія Голуб та Роман Похольчук.

По закінченню студенти мали можливість поспілкувалися з Андрієм Мельничуком, радником т.в.о. голови райдержадміністрації Андрієм Крилюком та начальником відділу у справах сім’ї молоді та спорту Сергієм Білецьким у формі відкритого діалогу та отримати відповіді на актуальні питання, які хвилюють сучасну молодь.

Вітаємо всіх студентів з Днем студента – справжнім святом молодості та творчості!

Щиро бажаємо Вам примножувати свою енергію, успіхів у навчанні, гармонійного духовного та фізичного розвитку. І нехай у ваших серцях назавжди збережуться найяскравіші моменти студентського життя.

За інформацією відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Голосіївської РДА

Фотографії