Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


ВІДБУВСЯ МІЖНАРОДНИЙ ФОРУМ З КРИЗОВИХ КОМУНІКАЦІЙ
У Військовому інституті пройшов Міжнародний форум з кризових комунікацій. “Комунікаційно-контентна безпека в умовах гібридно-месіанських агресій путінської Росії”. Ініціаторами форуму стали заслужений журналіст України, професор кафедри військової журналістики Олександр Клубань, доценти кафедри Валерій Король та Григорій Любовець. Участ..
[ читати далі ]
«КОМУНІКАЦІЙНО-КОНТЕНТНА БЕЗПЕКА В УМОВАХ ГІБРИДНО-МЕСІАНСЬКИХ АГРЕСІЙ ПУТІНСЬКОЇ РОСІЇ» (9-10 червня 2016 року)
Під такою назвою 9-10 червня у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбудеться Міжнародний форму з кризових комунікацій, в якому візьмуть участь фахівці Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України, інших органів військового управління, вітчизняні та закордонні науковці і тех..
[ читати далі ]
КУРСАНТИ-ВИПУСКНИКИ ПРОЙШЛИ ПСИХОЛОГІЧНУ ЗАГАРТОВАНІСТЬ
Випускники Військового інституту пройшли своє останнє випробування не звичайним полігоном на шляху до офіцерських зірок. Нещодавно, на базі однієї з військових частин, що на Київщині завершились заняття у межах курсу психологічної підготовки. Упродовж дня майбутні офіцери опановували навички пересуватись полем бою, вибирати вигідні вогневі позиції ..
[ читати далі ]
ЧОРНОБИЛЬ. ДОВГЕ І БОЛІСНЕ ВІДЛУННЯ
Під такою назвою вийшов з друку спеціальний випуск альманаху «Київський журналіст». Автори-упорядники: голова Київської організації національної спілки журналістів України Михайло Сорока і відповідальний секретар Київської організації НСЖУ Алла Малієнко. Нова книга – колективна розповідь про найбільшу техногенну катастрофу в істо..
[ читати далі ]
Ребрендинг українського війська
24 травня на базі Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка в рамках комплексних заходів щодо зміни бренду (ребрендингу) зовнішнього вигляду військовослужбовців Збройних Сил України, відбулась презентація проекту "Знаки розрізнення, повсякденна, парадно-вихідна та парадна форма одягу військовослужбовців Збро..
[ читати далі ]
Трагічні сторінки кримськотатарського народу
З особовим складом інституту проведені заходи щодо відзначення Дня пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу. Урок пам‘яті відбувся із слухачами курсів військової підготовки військовослужбовців рядового та сержантського складу. Спочатку присутні переглянули виступ переможниці конкурсу «Євробачення 2016» Джамали. Голова..
[ читати далі ]
ОСОБОВИЙ СКЛАД ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ ВЗЯВ УЧАСТЬ У СВЯТКОВИХ ЗАХОДАХ З НАГОДИ 71-Ї РІЧНИЦІ ПЕРЕМОГИ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ
З метою гідного вшанування подвигу українського народу в Другій світовій війні, засвідчення поваги до борців проти нацизму, набуття учнями знань та вмінь, необхідних захисникові Вітчизни, формування соціально значущих цінностей, громадянських, моральних, психологічних і фізичних якостей, формування почуття єдиної команди в класному колективі, з наг..
[ читати далі ]
ПРЕДСТАВНИКИ ЦЕНТРАЛЬНОГО НАУКОВО-ДОСЛІДНОГО ІНСТИТУТУ ПРОВЕЛИ МЕТОДИЧНИЙ ТРЕНІНГ З ОФІЦЕРАМИ ТА ВИПУСКНИКАМИ
Сьогодні, 05 травня у Військовому інституті заступник начальника управління Центрального науково-дослідного інституту ЗС України, учасник АТО полковник Віктор Шидлюх провів методичний тренінг на тему: “Сучасні методи роботи з особовим складом. Обмін бойовим досвідом. Робота високомобільних груп внутрішніх комунікацій”. Відкриваючи захід..
[ читати далі ]
ВІДБУВСЯ ВИПУСК СЛУХАЧІВ КУРСІВ ВІЙСЬКОВОЇ ПІДГОТОВКИ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ РЯДОВОГО ТА СЕРЖАНТСЬКОГО СКЛАДУ
Сьогодні, 30 квітня, в переддень Світлого Воскресіння Христового у Військовому інституті відбувся випуск слухачів курсів військової підготовки військовослужбовців рядового та сержантського складу. У цей день свідоцтва та первинне офіцерське звання “молодший лейтенант” отримало 10 чоловік. Протягом декількох місяців слухачі опановували в..
[ читати далі ]
У КИЄВІ УЧАСНИКИ ЧЕМПІОНАТУ ЗС УКРАЇНИ СЕРЕД ВВНЗ ВИЗНАЧАТЬ КРАЩИХ У БАГАТОБОРСТВІ ВІЙСЬКОВО-СПОРТИВНОГО КОМПЛЕКСУ
На базі Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка стартував черговий Чемпіонат Збройних Сил України з багатоборства військово-спортивного комплексу серед вищих військових навчальних закладів. Загалом у турнірі візьмуть участь сім спортивних команд з Києва, Житомира, Одеси, Львова та Харкова. Серед учасників з..
[ читати далі ]