Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ВІДБУВСЯ ВИПУСК СЛУХАЧІВ КУРСІВ ВІЙСЬКОВОЇ ПІДГОТОВКИ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ РЯДОВОГО ТА СЕРЖАНТСЬКОГО СКЛАДУ

Сьогодні, 30 квітня, в переддень Світлого Воскресіння Христового у Військовому інституті відбувся випуск слухачів курсів військової підготовки військовослужбовців рядового та сержантського складу. У цей день свідоцтва та первинне офіцерське звання молодший лейтенант отримало 10 чоловік. Протягом декількох місяців слухачі опановували вміння налагодження внутрішніх комунікацій у бойових підрозділах, надання екстреної психологічної допомоги пораненим військовослужбовцям, та тим, які потребують психологічної реабілітації після важких та виснажливих боїв та виконання завдань в тилу ворога.

Привітали новоспечених офіцерів командування Курсів.

— Від імені командування Військового інституту та нашого колективу висловлюємо Вам щирі слова вдячності за ваш мужній та патріотичний вчинок. Адже саме від усіх нас з вами залежить яким буде завтрашнє майбутнє України, — зазначив у своєму зверненні начальник Курсів, учасник АТО майор Дмитро Кощеєв.

Військовослужбовці-жінки отримуючи довгоочікувані звання не стримували своїх емоцій та сліз та по-материнськи присягли захищати Батьківщину як сімейне вогнище, люов до якої ніколи не згасне.

По закінченню церемонії вручення свідоцтв відбулось спільне фотографування. Незабаром випускники відбудуть проходити військову службу у підрозділах Збройних Сил України.

Фотографії