Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Курсанти Військового інституту відвідали Зал пам`яті захисників України
Зала пам’яті захисників України розташована на території Міністерства Оборони України. У округлому, без жодного кута приміщенні, розміщені 2532 меморіальні таблички з прізвищами військовослужбовців Збройних Сил України, що загинули протягом 1992-2018 років. Окремо, як і в історії країни, так і в пам’ятній Залі, позначені події збройного..
[ читати далі ]
День захисника України у Військовому інституті
14 жовтня в Україні відзначають День захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та День Українського козацтва. Це значуща дата, яка щорічно переповнює гордістю та хвилюванням серця мільйонів громадян нашої держави. З нагоди свята у Військовому інституті був організований концерт, на якому заступник начальника Військового інституту, полковник О..
[ читати далі ]
Візит делегації іноземних радників при Міністерстві оборони України та Генеральному штабі Збройних Сил України з питань створення військової поліції
12 жовтня у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулась зустріч із канадськими представниками підполковником Бернардом Хадсоном, капітаном Бернардом Кароном та курсантами 224 і 324 навчальних груп. Під час зустрічі підполковник Бернард Хадсон вручив курсантам сертифікати про проходження курсу з пита..
[ читати далі ]
Зустріч з делегацією Федеративної Республіки Німеччина
Сьогодні,12 жовтня, представники Апарату аташе з питань оборони при Посольстві Федеративної Республіки Німеччина в Україні завітали до Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. До складу делегації входили заступник аташе з питань оборони підполковник Клаус Шмідт та керівник штабу військового аташе при Пос..
[ читати далі ]
Чемпіонат з гирьового спорту
У Військовому інституті відбувся чемпіонат з гирьового спорту. Це поштовх гирь від грудей, а також ривок гирі однією і другою рукою. Змагання проходили у 7 вагових категоріях серед чоловіків-військовослужбовців і в 4 вагових категоріях серед жінок-військовослужбовців. Змагання проводилися у поштовху гирь за коротким циклом та у особисто командній е..
[ читати далі ]
Мистецтво та військовий однострій завжди крокують поруч
Стіни Військового інституту прикрасили полотна сучасного українського живописця Олександра Ігоровича Охапкіна. Виставка присвячена народній артистці України Раїсі Опанасівна Кириченко. Відкриття експозиції розпочалося з розповіді про творчість співачки та її життєвий шлях. На виставці представлені картини в стилі сучасного іконопису, який поєднує ..
[ читати далі ]
Аплодуємо стоячи!
Неоголошена війна України з путінською Росією торкнулася кожного українця. Вчорашні школярі, попри важке сьогодення, не бояться стати курсантами та вже через декілька років бути захисниками своєї Батьківщини, як це роблять українські воїни з 2014року. Кожного дня майбутнім захисникам з практичними навичками військової справи формують ціннісні орієн..
[ читати далі ]
У Військовому інституті відбулися урочисті заходи з нагоди Дня працівників освіти
З нагоди професійного свята — Дня працівників освіти ТВО начальника Військового інституту, полковник Олександр Приліпко привітав науково-педагогічних працівників та побажав міцного здоров’я, творчої наснаги у справі розвитку військової освіти та підвищення професійних знань майбутніх офіцерів Збройних Сил України. Зазначив, що на викл..
[ читати далі ]
Курсанти Військового інституту - наставники для учнівської молоді
Курсанти Військового інституту ввійшли в склад організаторів та виступили в ролі суддів на етапах Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Вояцький дух». Цього року цей захід був всеукраїнського рівня, оскільки став одним із переможців конкурсу проектів з національно-патріотичного виховання молоді та підготовки її до служби у Збройних..
[ читати далі ]
«Практичний погляд на проблеми сучасної психіатрії» — зустріч з Олександром Даніліним
У Військовому інституті відбулась лекція психіатра, лікаря-нарколога, психотерапевта Олександра Даніліна на тему: «Практичний погляд на проблеми сучасної психіатрії». На лекції обговорювались важливі питання сьогодення щодо проблеми невротичної тривоги, депресії та шляхів її подолання, ранньої діагностики суїцидів серед військовослужбов..
[ читати далі ]