Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Зустріч з делегацією Федеративної Республіки Німеччина

Сьогодні,12 жовтня, представники Апарату аташе з питань оборони  при Посольстві Федеративної Республіки Німеччина  в Україні завітали до Військового інституту Київського національного університету імені Тараса  Шевченка. До складу делегації входили заступник аташе з питань оборони підполковник Клаус Шмідт та керівник штабу військового аташе при Посольстві ФРН в Україні гауптфельдфебель Сергій Кук та викладачі німецької мови.

Даний захід був присвячений  практичної допомоги у проведенні мовного тестування з німецької мови курсантів та офіцерів-слухачів  для їх подальшого навчання у військових навчальних закладах Федеративної Республіки Німеччина. Окрім організаційних питань, керівництво  Військового інституту узгодили з представниками Апарату  надання матеріальної допомоги для забезпечення функціонування курсів у ВІКНУ імені Тараса Шевченка.

В цілому візит пройшов в дружній атмосфері поваги та взаєморозуміння. А насамкінець учасники зустрічі  домовились про подальшу співпрацю та його найперспективніші напрями.