Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


ПОЧУТИ, ПІДТРИМАТИ, ДОПОМОГТИ!
Під таким гаслом, впродовж цього тижня, в межах тренінгу високомобільних груп з внутрішніх комунікацій, офіцери Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, військовослужбовці та працівники ЗС України із різних військових частин ознайомлювались із особливостями оцінки морально-психологічного стану воїнів, їхніх..
[ читати далі ]
Перегравати агресора треба знаннями, досвідом та розумом
Відверто, цікаво та неординарно у Вінниці дискутували з приводу комунікаційно-контентної безпеки в умовах гібридно-месіанської агресії путінської Росії та інформаційної протидії ворогу. Винесена на обговорення тема викликала неабияку полеміку між досвідченими військовими журналістами та цивільними колегами. В рамках промоакції щодо необхідності під..
[ читати далі ]
У Військовому інституті відбудеться Міжнародний форум з кризових комунікацій «Комунікаційно-контентна безпека в умовах гібридно-месіанських агресій путінської Росії»
9 - 10 червня у Військовому інституті відбудеться Міжнародний форум з кризових комунікацій «Комунікаційно-контентна безпека в умовах гібридно-месіанських агресій путінської Росії». Метою форуму є розгляд науково-практичних аспектів діяльності засобів масової інформації під час проведення АТО на сході України, дослідження практичних за..
[ читати далі ]
КОМАНДУВАННЯ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ ПРОВЕЛО ДЕНЬ ЗАПИТАНЬ ТА ВІДПОВІДЕЙ З ПЕРШОКУРСНИКАМИ
Моніторинг та спостереження за станом соціальної захищеності військовослужбовців Військового інституту перебувають на постійному контролі його командування і проводиться для попередження негативних тенденцій, прогнозування соціальних наслідків прийнятих рішень. У зв’язку з цим, відповідно до Плану роботи з особовим складом сьогодні було орган..
[ читати далі ]
Треба продукувати мир в режимі щастя
Викладачі кафедри військової журналістики ВІКНУ провели промоакцію у Чернігові щодо популяризації професії військового журналіста в контексті професійної орієнтації абітурієнтів 2016 року. У заході взяли участь журналісти провідних місцевих видань, головний редактор журналу «Військо України» полковник Валентин Буряченко та керівник регі..
[ читати далі ]
Допомога населенню на Сході країни від учасників АТО
Командуванням Військового інституту спільно з ветеранською організацією приділяє велику увагу військово-патріотичному вихованню студентів і курсантів. Цілеспрямовано, систематично та планомірно проводиться робота задля формування у молоді патріотизму через виховання високих громадянських, моральних, психологічних, військово-професійних якостей,..
[ читати далі ]
СИСТЕМУ МОВНОЇ ПІДГОТОВКИ ВДОСКОНАЛЮВАЛИ СПІЛЬНО
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся міжнародний симпозіум за участю посадових осіб Бюро з координації міжнародної мовної політики (BILC), представників Міністерства оборони України та профільних фахівців з одинадцяти вищих військових навчальних закладів У вступному слові голова української де..
[ читати далі ]
У КИЄВІ ВІДБУЛАСЬ ВЕСНЯНА АКАДЕМІЯ НАТО “СТРАТЕГІЧНІ КОМУНІКАЦІЇ В УМОВАХ ГІБРИДНОЇ ВІЙНИ”
Центр інформації та документації НАТО в Україні та Київський національний університет імені Тараса Шевченка нещодавно провели Весняну Академію НАТО “Стратегічні комунікації в умовах гібридної війни”. Участь у заході брали – Леонід Губерський, ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Наталія Немилівська, ..
[ читати далі ]
Генерал-майор Журавель відзначає 90-річний ювілей!
7 квітня 2016 року 90-річний ювілей відзначає ветеран Великої Вітчизняної війни генерал-майор у відставці Журавель Олександр Федорович. Кавалер ордена Червоної Зірки, Великої Вітчизняної Війни 1 ст., За службу Батьківщині у ЗС СРСР, За мужність та багатьох інших достойних відзнак за кропітку працю і сповнене нелегких випробувань війною життя Оле..
[ читати далі ]
ВІДБУЛИСЬ ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ З ВИПУСКНИКАМИ
Відповідно до Плану по роботі з особовим складом Військового інституту пройшла зустріч командування навчального закладу із випускниками 2016 року. Це традиційний захід, який має на меті отримати відповіді на найбільш хвилюючі питання майбутніх офіцерів перед їх убуттям на службу до військових частин (установ) Збройних Сил України та інших військови..
[ читати далі ]