Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

КОМАНДУВАННЯ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ ПРОВЕЛО ДЕНЬ ЗАПИТАНЬ ТА ВІДПОВІДЕЙ З ПЕРШОКУРСНИКАМИ

Моніторинг та спостереження за станом соціальної захищеності військовослужбовців Військового інституту перебувають на постійному контролі його командування і проводиться для попередження негативних тенденцій, прогнозування соціальних наслідків прийнятих рішень. У зв’язку з цим, відповідно до Плану роботи з особовим складом сьогодні було організовано та проведено зустріч з першокурсниками.

Начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін перед тим, як розпочати захід привітав курсантів з успішною здачею зимової екзаменаційної сесії та виходом на фінішній рубіж першого року навчання.

— Сьогодні Збройні Сили України дуже динамічно розвиваються, кардинально міняються підходи до підготовки фахівців для потреб армії, тож ви повинні усвідомлювати свою не менш важливу місію – навчитись захищати свою Батьківщину не тільки зі зброєю в руках але й силою розуму  — зазначив у своєму вступному слові очільник навчального закладу.

Основними проблемами, якими цікавились першокурсники були стан грошового забезпечення, рівень продовольчого, речового, квартирно-експлуатаційного та інших видів матеріального забезпечення, безкоштовний проїзд усіма видами громадського транспорту  у місті Києві, реалізація права на другу вищу освіту, тощо. Всі заступники за напрямками своєї діяльності та керівники структурних підрозділів відповіли на запитання курсантів.

Окремо було розглянуто підтримку курсантів – учасників антитерористичної операції, які вступили до Військового інституту.

Фотографії