Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У Військовому інституті відбудеться Міжнародний форум з кризових комунікацій «Комунікаційно-контентна безпека в умовах гібридно-месіанських агресій путінської Росії»

9 - 10 червня у Військовому інституті відбудеться Міжнародний форум з кризових комунікацій «Комунікаційно-контентна безпека в умовах гібридно-месіанських агресій путінської Росії».

Метою форуму є розгляд науково-практичних аспектів діяльності засобів масової інформації під час проведення АТО на сході України,  дослідження практичних засад та особливостей комунікації між органами військового управління та ЗМІ у площині цивільно-військових відносин, напрацювання пропозицій щодо новітніх підходів у реалізації завдань комунікаційно-контентної безпеки в процесі взаємодії органів військового управління зі ЗМІ, розробка рекомендацій щодо впровадження у навчальний процес підготовки майбутніх офіцерів сучасних стандартів комунікації з громадськістю (комунікаційно-контентних засад) в умовах ведення бойових дій.

До участі у форумі запрошуються фахівці Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України, інших органів військового управління,  вітчизняні та закордонні науковці і технологи з питань комунікаційно-контентної безпеки, керівники ЗМІ та журналісти, які висвітлюють діяльність сектору оборони і безпеки держави, представники культурно-мистецьких кіл та креативних індустрій з досвідом роботи в зоні АТО.

Під час форуму обговорюватимуться такі тематичні блоки:

  • Системні прояви комунікаційно-контентних форматів гібридно-месіанських агресій
  • Проблеми практики комунікаційно-контентного спротиву агресіям
  • Креативні  індустрії як вектор можливостей профілактики та нейтралізації системних проявів гібридного тероризму
  • Теоретичні та практичні аспекти підготовки журналістських кадрів та фахівців інформаційно-медійних структур оборонного відомства з врахуванням досвіду застосування Збройних Сил України в АТО

Місце проведення – конференц-зал Військового інституту.

Розміщення учасників форуму на одну добу здійснюється за попередньою заявкою.

Для участі у форумі необхідно подати до оргкомітету заявку та тези в електронному вигляді.

Заявки на участь у форумі та тези доповідей приймаються до 30 травня 2016 року.

 

E–mail: lika_dilay@ukr.net (у темі листа вказувати «Міжнародний форум із кризових комунікацій»)

Довідки за телефоном: +38 (050) 332-66-77; +38 (098) 711-01-52

 

Збірник матеріалів конференції буде опубліковано до 07.06.2016 р. на сайті ВІКНУ у форматі pdf із забезпеченням постійної інтернет-адреси та у друкованому вигляді.

Вимоги до оформлення тез:

Тези доповідей до 5 сторінок приймаються до видання українською, російською чи англійською мовами. Шрифт Times New Roman, кегль 14, міжрядковий інтервал 1, ліве поле – 3 см, праве – 1 см, верхнє, нижнє –  2 см.

 Структура:

-          прізвище та ініціали автора (жирний шрифт, зліва, кегль - 12);

-          відомості про автора: вчене звання, вчений ступінь, місце роботи (звичайний шрифт, зліва, в один рядок, кегль - 12, без виділення);

-          назва тез доповіді (великі літери, жирний шрифт, по центру, кегль - 14).

 

Матеріали конференції друкуватимуться в авторській редакції. За науковий зміст і якість поданих матеріалів відповідальність несуть учасники конференції. Оргкомітет залишає за собою право на відмову в друкуванні матеріалів, що не відповідають вказаним вимогам або подані із порушенням встановленого терміну.