Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


ГЛАВА ДЕРЖАВИ ЗАТВЕРДИВ ДОКТРИНУ ІНФОРМАЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ
Президент Петро Порошенко підписав Указ, яким увів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони «Про Доктрину інформаційної безпеки України» та затвердив Доктрину. Документ набирає чинності з дня його опублікування. Як зазначається у документі, необхідність прийняття Доктрини інформаційної безпеки України зумовлена виникненням акту..
[ читати далі ]
У Міністерстві оборони України триває робота зі створення інтегрованих систем закупівлі
На виконання доручення Міністра оборони України від 07.12.2016 №1773/у/121 та в рамках роботи зі створення інтегрованих систем закупівлі в Міністерстві оборони України стосовно виконання Плану дій з впровадження оборонної реформи в 2016-2020 роках (дорожня карта оборонної реформи) Лінгвістичним науково-дослідним центром Військового інституту Київсь..
[ читати далі ]
Стажування магістрів: відгуки і звіти
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся захист військового стажування курсантів п’ятих курсів, яке проходило з 28 січня по 19 лютого. Фахівці спеціальностей: журналістика; психологія; політологія; міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії; геодезія та землеустрій, а ..
[ читати далі ]
«Больовий поріг» українського суспільства
«Сьогодні ми повинні відроджувати українську військову журналістику, а точніше - народжувати її знову. Народжувати у сенсах, одним з яких є створення нового бачення українського військового, якого можна було б представити світовій спільноті. Крім того, нам необхідна нова військова ідеологія, а не радянські стереотипи, які вже давно не працюют..
[ читати далі ]
Представник ГО «Ліга офіцерів» провів психологічний тренінг з курсантами
23 лютого у Військовому інституті відбувся навчальний тренінг «Експрес-антистрес: основи саморегуляції, стресостійкості та особистої ефективності» для курсантів 3-го курсу за спеціальністю «Військова психологія». Навчання проводив спеціаліст психологічної служби громадської організації «Ліга офіцерів» психолог Ро..
[ читати далі ]
Виступ Президента на оперативному зборі керівного складу Збройних Сил України
Товариші генерали та офіцери! Дорогі співвітчизники! Як Верховний Головнокомандувач, як Президент від імені українського народу хочу подякувати вам, а також солдатам, старшинам, прапорщикам, всьому особовому складу Збройних Сил та інших наших військових формувань за надійний захист країни від російського агресора. Агресії, яка в різних формах та з ..
[ читати далі ]
ОФІЦЕРИ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В БЛАГОДІЙНОМУ БАЛІ “З ЛЮБОВ’Ю В СЕРЦІ”
У рамках Всесвітнього дня онкохворої дитини та роботи асоційованих шкіл ЮНЕСКО за програмою PTPI (People to People International) — “Люди для людей”, за ініціативи лідерів учнівського самоврядування у навчально-виховному комплексі “Домінанта”, що у м. Києві, відбувся благодійний бал “З любов’ю в серці&rdquo..
[ читати далі ]
У ВІЙСЬКОВОМУ ІНСТИТУТІ ВШАНУВАЛИ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ
Двадцять вісім років тому сотні сімей, родин, де підростали майбутні солдати, з полегшенням зітхнули. 15 лютого 1989 року останній солдат перетнув афгансько-узбецький кордон біля містечка Термез. Відтоді ця дата увійшла в новітню історію, як День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. За встановленою традицією, ветерани Військо..
[ читати далі ]
З ВИПУСКНИКАМИ ШКІЛ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ БУЛО ПРОВЕДЕНО ПРОФОРІЄНТАЦІЙНУ РОБОТУ ЩОДО ВСТУПУ ДО ВІЙСЬКОВИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ
З ініціативи Полтавського обласного військового комісаріату з випускниками шкіл у районних будинках культури представники провідних військових навчальних закладів України презентували для майбутніх вступників зі шкіл Полтавської області правила вступу у 2017 році. У заходах, який на теренах регіону проходить вперше, брали участь голова Лубенської р..
[ читати далі ]
300 УКРАЇНСЬКИХ СПАРТАНЦІВ: ПРАВДА І МІФИ ПРО КРУТИ
У День пам`яті Героїв Крут, аби більше дізнатися про цю героїчну сторінку української історії, до Національного музею історії України завітали першокурсники з Військового інституту де взяли участь у освітній програмі до 99-ї річниці легендарного бою. Захід проводився в рамках вшанування подій Української революції 1917-1921 років. Для курсантів бул..
[ читати далі ]