Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Стажування магістрів: відгуки і звіти

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся захист військового стажування курсантів п’ятих курсів, яке проходило з 28 січня по 19 лютого.

Фахівці спеціальностей: журналістика; психологія; політологія; міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії; геодезія та землеустрій, а також фінанси, банківська справа та страхування повернулись з військових частин, структурних підрозділів Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України та звітували перед начальниками і викладачами профільних кафедр про практичне виконання завдань військового стажування. У підсумку курсанти відпрацювали свої особисті плани на 95-97 відсотків, отримали високі оцінки.

З радістю та захопленням майбутні офіцери розповідали про корисні професійні здобутки на військовому стажуванні, з гордістю демонстрували результати своєї роботи у представлених звітних матеріалах, творчих доробках. Тобто, підсумовували вплив практичної роботи на поглиблення й закріплення теоретичних знань, розвиток практичних навичок курсантів за своєю спеціальністю.

Зазначимо: командири та керівники стажування курсантів у відгуках про його підсумки висловлюють схвальні слова стосовно якісної підготовки майбутніх фахівців, відображають виконання ними особистих планів і індивідуальних завдань у повному обсязі. Невиконаними залишились лише окремі, незначні питання. І це, звичайно, безсумнівний магістерський успіх, результат плідного системного навчання.

- Коли самостійно виїжджаєш на стажуванні стосовно якоїсь події, і коли за її висвітлення відповідаєш тільки ти, то починаєш розуміти, що всі набуті знання в інституті є дійсно необхідними, – зазначила курсант 516-ж групи Катерина Климченко. – Саме тому я дякую всім викладачам кафедри військової журналістики за безцінний досвід, а першокурсникам бажаю гарно вчитись. З нею погоджуються курсанти Антон Двірний, Богдана Дереш, Дарія Маркевич та інші.

Враховуючи позитивні підсумки військового стажування курсантів, керівництво Військового інституту запевнило, що   і надалі буде сприяти практичній підготовці фахівців різного профілю для Збройних Сил України, а також пообіцяло що вже в наступному навчальному році для військових журналістів запрацює повноцінна телерадіостудія, де курсанти на практиці зможуть відпрацьовувати набуті теоретичні знання.

Курсанти Єгор Трошкін, Олександр Соловій 

Фотографії