Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ОФІЦЕРИ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В БЛАГОДІЙНОМУ БАЛІ “З ЛЮБОВ’Ю В СЕРЦІ”

У рамках Всесвітнього дня онкохворої дитини та роботи асоційованих шкіл ЮНЕСКО за програмою PTPI (People to People International) — “Люди для людей”, за ініціативи лідерів учнівського самоврядування у навчально-виховному комплексі “Домінанта”, що у м. Києві, відбувся благодійний бал “З любов’ю в серці” де всі присутні мали можливість поринути у вихор віденського вальсу, польського падеграсу та мазурки минулих століть. На захід були присутні  офіцери Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка,  а також військовослужбовці Державної спеціальної служби транспорту Мінтрансзв’язку України, курсанти Національної академії поліції України, ліцеїсти Київського військового ліцею імені Івана Богуна, які стали галантними кавалерами та чудовими партнерами у танці.

Серед почесних гостей балу був Григорій Чапкіс – Народний артист, член Національного союзу хореографів України, лауреат міжнародних конкурсів.

На заході були представлені показові виступи професійних хореографів, багаторазових чемпіонів України та Європи з бальних танців, гостей – офіцерів та курсантів, і господарів закладу – старшокласників та вчителів гімназії “Домінанти”.

Майстер-класи з танців: мазурка, падеграс і вальс для всіх присутніх проводили талановиті хореографи. Під час майстер-класу від Григорія Чапкіса навчилися танцювати бальну програму навіть ті, хто вперше став на паркет.

Благодійний бал відбувся на підтримку важко хворих дітей з Національної дитячої спеціалізованої лікарні “ОХМАТДИТ”. У якості лотів були виставлені роботи родин учнів закладу, зроблені власноруч.

Усі небайдужі мали змогу виявити доброчинні якості, щедрість, зворушливість та душевність, долучившись до благородної ідеї допомогти маленьким пацієнтам Національної дитячої спеціалізованої лікарні “ОХМАТДИТ”, які проходять курс лікування від онкохвороби. Всі виручені від Благодійного аукціону кошти передано онкохворим дітям, аби вони знову повернулися до життя.

Фотографії