Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Зустріч з представником військової поліції Канади
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулась зустріч з представником військової поліції Канади, співголовою багатонаціонального об’єднаного координаційного комітету підполковником Бернардом Хадсоном. В ході зустрічі були обговоренні актуальні питання в галузі військового співробітництва та поте..
[ читати далі ]
Представники Центру спеціального військового мистецтва імені Дж. Кеннеді у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
На базі Військового інституту Київського національного університету відбулась робоча зустріч з представниками Центру спеціального військового мистецтва імені Дж. Кеннеді. В рамках спільної роботи представники американської делегації отримали можливість поспілкуватись із керівництвом Військового інституту та ознайомитись з матеріально-навчальною баз..
[ читати далі ]
Перша репетиція зведених парадних розрахунків (відео)
На передодні 27-ї річниці Незалежності України курсанти Військового інституту розпочали підготовку до параду до Дня Незалежності України. Відбулася перша репетиція пішої колони зведених парадних розрахунків від ЗСУ, НГУ, МВС, СБУ, ДСНС, ДПСУ та понад 20 військовий оркестрів. Вперше у цьому році на параді крокуватиме коробка жінок-військовослужбовці..
[ читати далі ]
Новий день – новий виклик
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка продовжуються військові збори зі слухачами факультету післядипломної освіти за програмою навчання офіцерів запасу. Теоретичні заняття - вже пройдений етап. Тепер прийшов час практики. Для вдосконалення своїх умінь та навичок, слухачі виїхали на польові заняття у вій..
[ читати далі ]
Допомога в навчанні
01.08.2018 у Військовому інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася зустріч студентів, курсантів та науково-педагогчних працівників з представниками Відокремленого підрозділу у м. Києві Громадської організації "Всеукраїнська спілка учасників бойових дій в АТО "Побратими України" Олександром Журиком та Віктором З..
[ читати далі ]
ДІВЧАТА КРОКУЮТЬ ВПЕВНЕНО!
Третього серпня цього року відбулося перше тренування курсанток Військового Інституту Київського національного університету на смузі аеродрому «Антонов» з нагоди 27-ої річниці незалежності України. Цього дня всі 120 дівчат діяли чітко, неначе один злагоджений механізм. Вже забуті сльози з приводу перенесеної відпустки, і майже не відчув..
[ читати далі ]
На факультеті післядипломної освіти ВІКНУ продовжується навчальний збір зі студентами випускного курсу
Під керівництвом досвідчених викладачів слухачі отримують практичні навички та вдосконалюють отримані в ході навчання теоретичні знання з питань військової справи. Окрім цього, особливо важливою для майбутніх офіцерів є національно-патріотична підготовка. Заняття з даного предмету командири навчальних рот проводять усім вихованцям без винятку. Важл..
[ читати далі ]
ЛІНГВІСТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КУРСАНТАМИ НАВЧАНЬ СІ БРИЗ 2018
Курсанти Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка здійснювали лінгвістичне забезпечення багатонаціональних військових навчань «Сі Бриз – 2018». Навчання проходили з 9 червня по 21 червня 2018 року в Одеській та Миколаївській областях, а також на визначених морських полігонах Північно-Західної частини Чорного моря. Курсанти..
[ читати далі ]
24 липня 2018 року на базі Військового інституту Київського національного університету розпочалися навчальні збори майбутніх офіцерів запасу
До цього, більш ніж півтисячі студентів з майже 40 вишів Києва два роки навчались на факультеті післядипломної освіти інституту. Наступний місяць молоді спеціалісти проходитимуть поглиблену програму за 16-ма військовими спеціальностями з різних напрямків підготовки. Перший день розпочався традиційно – зі стройового огляду, на якому командуван..
[ читати далі ]
Візит студентів Університету імені Джонса Гопкінса до ВІКНУ
19.07.18 на базі Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулась зустріч з делегаціэю студентів Університету імені Джонса Гопкінса. Даний захід був присвячений обміну інформацією щодо рівня російських загроз, наявних можливостей надання адекватної відповіді з боку країн Заходу та стану реформування Зброй..
[ читати далі ]