Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Візит студентів Університету імені Джонса Гопкінса до ВІКНУ

19.07.18 на базі Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулась зустріч з делегаціэю студентів Університету імені Джонса Гопкінса.  Даний захід був присвячений обміну інформацією щодо рівня російських загроз, наявних можливостей надання адекватної відповіді з боку країн Заходу та стану реформування Збройних Сил України. Захід розпочався з вітальних слів  керівництва Військового інституту, після чого представник кафедри воєнної зарубіжної інформації підполковник Малхазов Є.С. ознайомив присутніх зі структурою ВІКНУ та стисло окреслив процес та програму здійснення підготовки майбутніх військових фахівців.

Окрім цього в рамках продовження заходу начальник відділу національних контингентів військового співробітництва Об’єднаного оперативного штабу Збройних Сил України полковник Бовсунівський С.В. виступив із доповіддю: «Щодо стану поточної ситуації в операції Об’єднаних сил». Після презентації інформаційної частини роботу було продовжено у форматі відкритої дискусії, в ході якої студенти отримали можливість ставити питання що їх цікавили.

В цілому зустріч було проведено в дружній атмосфері поваги, взаєморозуміння та глибокій зацікавленості темами, що були винесені для обговорення. При цьому варто підкреслити, що проведення заходів подібного формату створює надійний фундамент для розбудови та реалізації довготривалого та перспективного співробітництва між двома навчальними закладами, як в рамках обміну досвідом та студентами, так і в контексті реалізації спільних науково-дослідних проектів.

Фотографії