Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

На факультеті післядипломної освіти ВІКНУ продовжується навчальний збір зі студентами випускного курсу

Під керівництвом досвідчених викладачів слухачі отримують практичні навички та вдосконалюють отримані в ході навчання теоретичні знання з питань військової справи. Окрім цього, особливо важливою для майбутніх офіцерів є національно-патріотична підготовка. Заняття з даного предмету командири навчальних рот проводять усім вихованцям без винятку.

Важливою складовою навчального збору є польовий вихід та проведення стрільб зі стрілецької зброї, які будуть проводитися на базі військових частин що дислоковані у місті Києві та Київської області.

Зокрема, першими до військової частини у м. Васильків виїхали три навчальних групи кафедри військово-технічної підготовки. Слухачі вдосконалюють практичні навички на зразках техніки автоматизованого управління радіотехнічними засобами протиповітряної оборони (ППО), які знаходяться на озброєнні Збройних Сил України.

Варто зазначити, що всі слухачі прагнуть успішно пройти складні випробування, гідно підготуватися до випускних іспитів та складання Військової присяги на вірність народові України.

Успіху в навчанні сприяють висока мотивація та патріотичний  дух особового складу до збройного захисту Вітчизни.

Фотографії