Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Представники Центру спеціального військового мистецтва імені Дж. Кеннеді у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

На базі Військового інституту Київського національного університету відбулась робоча зустріч з представниками Центру спеціального військового мистецтва імені Дж. Кеннеді. В рамках спільної роботи представники американської делегації отримали можливість поспілкуватись із керівництвом Військового інституту та ознайомитись з матеріально-навчальною базою навчального закладу в цілому та кафедри правового забезпечення зокрема.

Окрім цього в ході зустрічі було обговорено існуючі програми підготовки фахівців цивільно-військового співробітництва та шляхи їх вдосконалення з метою підвищення ефективності та покращення якості підготовки майбутніх офіцерів СІМІК. Окремою темою для обговорення стали фундаментальні засади створення єдиної доктрини з питань цивільно-військового співробітництва для Збройних Сил України з урахуванням досвіду як Збройних сил США, так і інших держав НАТО.

В цілому зустріч відбулась в дружній атмосфері поваги та взаєморозуміння з перспективою інтенсивного співробітництва в найближчому майбутньому.