Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка серед переможців Всеармійського конкурсу «Кращий винахід року»
28 листопада 2018 року пройшло нагородження переможців щорічного Всеармійського конкурсу «Кращий винахід року», відповідно до Зведеного річного плану наукової та науково-технічної діяльності у Збройних Силах України на 2018 рік, який проходив на базі Центрального науково-дослідного інституту озброєння та військової техніки Збройних Сил ..
[ читати далі ]
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка завершилися курси підвищення кваліфікації військових журналістів, фахівців з інформування громадськості та взаємодії із засобами масової інформації
На цьогорічних курсах знання у сфері комунікаційних технологій удосконалювали представники інформаційно-медійних структур Міністерства оборони України та Збройних Сил України. Серед них були досвідчені військові журналісти, прес-офіцери, фахівці морально-психологічного забезпечення військ (сил). «Загальне враження позитивне, дуже цікаві ле..
[ читати далі ]
Голодомор 1932-1933 років – жахлива рана українського народу
Хвилиною мовчання курсанти та працівники Військового інституту вшанували пам′ять жертв Голодомору 1932-1933 років. Схиливши голову та знявши головний убір, присутні віддали шану невинно убитим землякам , жертвам тоталітарної системи. Щороку, у четверту суботу листопада, Україна вшановує пам`ять жертв Голодоморів ХХ століття. Заступник нача..
[ читати далі ]
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася XIV Міжнародна науково-практична конференція «Військова освіта і наука: сьогодення та майбутнє»
Сьогодні, 22 листопада у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася XIV Міжнародна науково-практична конференція «Військова освіта і наука: сьогодення та майбутнє». Головою конференції став начальник Військового інституту, кандидат педагогічних наук, доцент, заслужений працівник освіти Ук..
[ читати далі ]
Корона «Міс ВІКНУ – 2018» за Веронікою Карпенко
Військова форма окраса кожного військовослужбовця, а якщо форму вдягає неймовірно приваблива дівчина – це зачаровує кожного. В червоному корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся конкурс «Міс ВІКНУ – 2018». Захід було проведено на високому рівні. Особливо здивувала підготовка дівчат, які по..
[ читати далі ]
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся день курсантського самоврядування
17 листопада курсанти Військового інституту на власному досвіді зрозуміли як це бути в ролі викладача, командира або начальника. На один день майбутні офіцери зайняли керівні посади. Вони не лише командували на плацу, але і проводили заняття. - Нам сподобався семінар який з нами проводила курсант 3 курсу Валерія Кротченко, адже ми майже однолітк..
[ читати далі ]
Чемпіонат ЗСУ з гирьового спорту серед вищих військових навчальних закладів
З 13 по 15 листопада на спортивній базі Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова відбувся чемпіонат Збройних Сил України з гирьового спорту серед військових закладів вищої освіти України. У чемпіонаті взяли участь близько ста спортсменів – гирьовиків, які представляли збірні команди Одеської Військової академії, Національної ..
[ читати далі ]
Міжнародний інформаційний тиждень Програми ЄС Еразмус+ в Україні
З 5 по 9 листопада 2018 р. у Києві проходив Міжнародний тиждень Програми Європейського Союзу Еразмус+ в Україні. Заходи в рамках Інформаційного тижня було організовано Національним Еразмус+ офісом в Україні спільно з Представництвом Європейського Союзу в Україні, Виконавчим Агентством з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури, Міністерств..
[ читати далі ]
Героїчний обороні Луганського аеропорту присвячуються
8 листопада у Військовому інституті відбулася зустріч з групою волонтерів які презентували документальний кінофільм та книгу «У вогняному кільці. Оборона луганського аеропорту». У документальній хроніці описуються події, пов’язані з обороною міжнародного аеропорту «Луганськ» та прилеглих населених пунктів (квітень-поча..
[ читати далі ]
Вшанування пам`яті видатного археолога Вікентія Хвойки
Курсанти Військового інституту взяли участь у заходах з нагоди дня пам’яті археолога Вікентія Хвойки, який похований на Байковому кладовищі. Заходи проводились за ініціативою і під керівництвом Зої Ружин, громадського діяча, Заслуженого працівника культури України, голова всеукраїнського ГО «Поступ жінок-мироносиць». Археолог Віке..
[ читати далі ]