Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Міжнародний інформаційний тиждень Програми ЄС Еразмус+ в Україні

З 5 по 9 листопада 2018 р. у Києві проходив Міжнародний тиждень Програми Європейського Союзу Еразмус+ в Україні. Заходи в рамках Інформаційного тижня було організовано Національним Еразмус+ офісом в Україні спільно з Представництвом Європейського Союзу в Україні, Виконавчим Агентством з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури, Міністерством освіти і науки України у тісній співпраці з Національними Агентствами Еразмус+ Європи, Національними Еразмус+ офісами країн-партнерів, Київським національним університетом імені Тараса Шевченка та Київським університетом імені Бориса Грінченка.

У заході взяли участь представники ВІКНУ: підполковник ЛИТВИНЕНКО Наталія Ігорівна, працівник ЗСУ СОКОЛІНА Ольга Віталіївна та працівник ЗСУ КОВАЛЬ Юрій Веніамінович.

Програма тижня включала цільові заходи щодо участі у конкурсах Програми Еразмус+ за всіма напрямами у сфері ВИЩОЇ ОСВІТИ та МОЛОДІ, зокрема: КА1: Мобільність (організаційна та індивідуальна участь), КА2: Проекти співпраці та Жан Моне.

У ході Міжнародного інформаційного тижня Програми ЄС Еразмус+ в Україні було обговорено можливу участь ВІКНУ у проектах Еразмус+ з директором Національного Еразмус+ офісу в Україні Світланою Шитіковою, а також можливі напрямки співпраці з представниками європейських університетів (Мартіною Павліковою, проректором з міжнародних відносин Університету імені Костянтина Філософа в Нітрі (Словаччина); Ліясою Жервінен, Університет Турку (Фінляндія); Христиною Павлюк, представником відділу міжнародних зв’язків Бамберзького університету (Німеччина)).

Фотографії