Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Військовий інститут відзначив свою 21 річницю
У 1998 році Постановою Кабінету Міністрів України від 21 січня 1998 р. № 64 Відділення військової підготовки Київського університету імені Тараса Шевченка було перетворено у Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка. На сьогодні Військовий інститут є сучасним міжвідомчим, багатопрофільним, інтегрованим військов..
[ читати далі ]
Слухачі курсів підвищення кваліфікації на святі Водохреща
19 січня 2019 року з нагоди свята Водохреща для слухачів курсів підвищення кваліфікації фахівців з питань морально-психологічного забезпечення було організоване купання в озері біля Спасо–Преображенського собору. У світоглядному плані Водохреща — це свято єднання людських душ та народження нових надій. Купання на Водохреща стало доброю ..
[ читати далі ]
Свято Водохреща
З нагоди свята Водохреща для військовослужбовців Військового інституту організували купання в озері біля Спасо–Преображенського собору. У світоглядному плані Водохреща — це свято єднання людських душ та народження нових надій. Щороку, очищуючись освяченою водою, ми ніби заново народжуємося, залишаючи в минулому сварки, невдоволення та о..
[ читати далі ]
Розпочалися заняття на курсах підвищення кваліфікації
9 січня 2019 року на базі військового гуманітарно-лінгвістичного факультету Військового інституту Київського Національного Університету імені Тараса Шевченка розпочалися заняття на курсах підвищення кваліфікації. До проведення занять зі слухачами залучені досвідчені науково-педагогічні працівники кафедр військової політології і військової психолог..
[ читати далі ]
У ВІКНУ відбувся випуск курсів перепідготовки та підвищення кваліфікації осіб офіцерського складу
27 грудня у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка завершились курси перепідготовки та підвищення кваліфікації осіб офіцерського складу. Церемонію вручення дипломів провів начальник факультету післядипломної освіти полковник Віктор Добровольский та науково-педагогічні працівники кафедри правового забезпече..
[ читати далі ]
Про дотримання права збройних конфліктів та документування воєнних злочинів – майбутнім військовим правоохоронцям
До Військового інституту завітали представники гуманітарних правозахисних організацій Geneva Call та Truth Hounds, які провели заняття зі слухачами курсів підвищення кваліфікації та курсантами, що навчаються за спеціалізацією «Правоохоронна діяльність у Збройних Силах України». Представник Geneva Call В’ячеслав Раєвський ознайомив..
[ читати далі ]
На шляху до академічної мобільності
Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка вперше серед військових навчальних закладів Збройних Сил України в рамках програми ЄС Еразмус+ підписав угоду про академічну мобільність з вищим військовим навчальним закладом країни-члена НАТО. Цим навчальним закладом став Оборонно-штабний коледж імені Георгія Раковско..
[ читати далі ]
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася урочиста церемонія випуску
22 грудня, у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулась урочиста церемонія випуску офіцерів, які успішно завершили навчання і здобули освітньо-кваліфікаційний рівень «магістр» за спеціальностями «Міжнародні відносини, суспільні комунікації і регіональні студії», «Геодезі..
[ читати далі ]
Візит делегації Бундесверу до Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка
20 грудня 2018 року Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка відвідала делегація Збройних сил Федеративної Республіки Німеччина на чолі з аташе з питань оборони при Посольстві ФРН в Україні, президентом Київської асоціації військових аташе полковником Норбертом Гессом. Під час проведення заходу полковник Норбе..
[ читати далі ]
Лекція з проблематики інформаційних війн Дениса Богуша у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка
19 грудня у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулась відкрита лекція Дениса Богуша – українського політтехнолога, експерта у сфері соціальних комунікацій. Захід був організований кафедрою зарубіжної воєнної інформації за участю курсантів і науково-педагогічних працівників. Тема лекції - актуа..
[ читати далі ]