Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


ВІТАЄМО НАЧАЛЬНИКА ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ – ЗАСЛУЖЕНОГО ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ УКРАЇНИ, КАНДИДАТА ФІЛОЛОГІЧНИХ НАУК, ПРОФЕСОРА ГЕНЕРАЛ-МАЙОРА БАЛАБІНА ВІКТОРА ВОЛОДИМИРОВИЧА З 55-РІЧЧЯМ!
Особовий склад Військового інституту має за велику честь привітати свого керівника, наставника, педагога з великої літери генерал-майора Віктора Балабіна з 55-річчям! За роки проходження служби у стінах славетного Шевченкового Університету і по цей час Віктор Володимирович став для багатьох поколінь офіцерів, працівників та випускників Військового ..
[ читати далі ]
ВІЙСЬКОВИЙ ІНСИТУТ ВЗЯВ УЧАСТЬ У РОБОТІ ПЕРШОГО ГРОМАДЯНСЬКОГО ФОРУМУ УНІВЕРСИТЕТУ
У Київському національному університеті імені Тараса Шевченка за ініціативи ветеранської організації і активної підтримки керівництва університету, Студентського парламенту, Курсантської ради та первинної профспілковою організації, започатковано нову традицію: проведення Громадянський форуму “Відчуття єдиної університетської родини&rd..
[ читати далі ]
ФАХІВЦІ ПРОТИДІЇ ТА ЗАПОБІГАННЯ КОРУПЦІЇ ПРОВОДЯТЬ ЗАНЯТТЯ З ОФІЦЕРАМИ ТА ПРАЦІВНИКАМИ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ
На виконання плану проведення мобільних курсів з питань запобігання та протидії корупції у вищих військових навчальних закладах та військових навчальних підрозділах вищих навчальних закладів, затвердженого 26 лютого 2015 року першим заступником Міністра оборони України, фахівцями наукового центру запобігання та протидії корупції Національного уніве..
[ читати далі ]
ВІЙСЬКОВИЙ ІНСТИТУТ «ВІДЧИНИВ» ДВЕРІ ДЛЯ МАЙБУТНІХ ОФІЦЕРІВ
19 грудня, у Військовому інституті відбувся День відкритих дверей. Захід відвідало понад сто майбутніх абітурієнтів. Значну частину із присутніх склали дівчата, які традиційно не поступаються хлопцям у прагненні служити Батьківщині. Присутнім розповіли про славетну історію ВНЗ, його структуру, навчальні програми та міжнародний досвід. Значну увагу ..
[ читати далі ]
ВІДБУЛАСЯ ЦЕРЕМОНІЯ ОГОЛОШЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ ХV РАДІОДИКТАНТУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ
У Великій концертній студії Будинку звукозапису Українського радіо відбулася церемонія оголошення переможців ХV радіодиктанту національної єдності. В урочистостях взяли участь проректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка з навчальної роботи професор Володимир Бугров (нагадаємо, що цього року саме з Тарасового Університету з..
[ читати далі ]
ПРОЙШОВ ФІНАЛ МЕМОІРАЛУ З МІНІ-ФУТБОЛУ ПРИСВЯЧЕНИЙ ПАМ’ЯТІ ГЕНЕРАЛ-ЛЕЙТЕНАНТА ЖУКОВА С.А.
На вшанування пам’яті першого начальника Військового інституту генерал-лейтенанта Сергія Анатолійовича Жукова у Військовому інституті відбувся фінал з міні-футболу серед команд учасників, які вийшли до головної турнірної таблиці. Відкрив захід заступник начальник Військового інституту по роботі з особовим складом полковник Віктор Уліч. Товари..
[ читати далі ]
ВІДБУВСЯ ВИПУСК СЛУХАЧІВ КУРСІВ ВІЙСЬКОВОЇ ПІДГОТОВКИ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ РЯДОВОГО ТА СЕРЖАНТСЬКОГО СКЛАДУ
Сьогодні, 14 грудня у Військовому інституті відбувся перший в історії навчального закладу випуск слухачів курсів військової підготовки військовослужбовців рядового та сержантського складу. У цей день свідоцтва отримало 23 чоловіка, з них 9 – мають бойовий досвід участі в антитерористичній операції на буремному сході України. Три місяці вони в..
[ читати далі ]
У ВІЙСЬКОВОМУ ІНСТИТУТІ СТВОРЕНО СПІЛКУ УЧАСНИКІВ АТО
Спілка створена з метою сприяння консолідації і координації зусиль учасників АТО Військового інституту, їх об’єднання у справі широкого, більш ефективного використання наявних можливостей у забезпеченні захисту своїх політичних, економічних, соціальних прав, надання оздоровчої, медичної, психологічної, моральної та матеріальної допомоги, у то..
[ читати далі ]
З КУРСАНТАМИ ВИПУСКНИХ КУРСІВ ПРОВОДЯТЬСЯ НАВЧАЛЬНІ ЗАНЯТТЯ УЧАСНИКАМИ АТО
З метою вивчення та реалізації в освітньому процесі передового педагогічного досвіду, бойової підготовки військ, проведення АТО в Донецькій та Луганській областях з курсантами 5 курсу Військового інституту за спеціальностями “Міжнародна інформація” та “Міжнародні відносини” були залучені представники центрального апарату Мін..
[ читати далі ]
ВІЙСЬКОВЕ ЗВАННЯ – ПІДГРУНТЯ ВОЇНСЬКОЇ ДОБЛЕСТІ
З нагоди Дня Збройних Сил України на стройовому плацу Військового інституту, відбулася урочиста церемонія вручення чергових військових звань молодшим командирам. У заході взяли участь тимчасово виконуючий обов’язки заступника начальника Військового інституту полковник Віктор Добровольський, заступник начальника Військового інституту з навчаль..
[ читати далі ]