Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ПРОЙШОВ ФІНАЛ МЕМОІРАЛУ З МІНІ-ФУТБОЛУ ПРИСВЯЧЕНИЙ ПАМ’ЯТІ ГЕНЕРАЛ-ЛЕЙТЕНАНТА ЖУКОВА С.А.

На вшанування пам’яті першого начальника Військового інституту генерал-лейтенанта Сергія Анатолійовича Жукова у Військовому інституті відбувся фінал з міні-футболу серед команд учасників, які вийшли до головної турнірної таблиці.

Відкрив захід заступник начальник Військового інституту по роботі з особовим складом полковник Віктор Уліч. Товариська зустріч між курсантами та викладачами Військового інституту задавала дух та завзяття рівноцінній грі справжніх професіоналів, знавців своєї справи, людей які люблять та шанують  футбол, які сповідують здоровий, активний спосіб життя. Обидві команди показали техніку та чудову гру з обох сторін, це відзначили як викладачі так і курсанти.

Рахунок, з яким закінчилась гра – 1:1, свідчить про те, що суперники були гарно підготовлені і вели себе дуже пристойно, з точки зору арбітражу не було зафіксовано жодних грубих порушень.

Ця гра стала підсумком сезону з футзалу, по переду нові старти, новий сезон. Варто також зауважити, що команда Військового інституту нещодавно вдало виступила на першості вищих військових навчальних закладів України, яка відбулась у місті Харкові та показала результативну гру.

Підтримували учасників гри вболівальники, які розподілили свої симпатії рівноцінно, команди атаки воріт супроводжувались шквалом оплесків та підтримки своїх команд, що створювало особливу атмосферу на футбольному полі.

- Мені хочеться побажати, щоб наші команди наполегливо тренувались, у них є чудовий потенціал, щоб вони його надалі використовували та здобували нові, визначні перемоги. Також хочу привітати всіх з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим, - підсумував результати гри головний арбітр гри викладач кафедри журналістики полковник запасу Володимир Савенко.

Фотографії