Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ВІДБУВСЯ ВИПУСК СЛУХАЧІВ КУРСІВ ВІЙСЬКОВОЇ ПІДГОТОВКИ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ РЯДОВОГО ТА СЕРЖАНТСЬКОГО СКЛАДУ

Сьогодні, 14 грудня у Військовому інституті відбувся перший в історії навчального закладу випуск слухачів курсів військової підготовки військовослужбовців рядового та сержантського складу. У цей день свідоцтва отримало 23 чоловіка, з них 9 – мають бойовий досвід участі в антитерористичній операції на буремному сході України.

Три місяці вони вивчали екстремальну та тактичну медицину, поведінку в зоні конфлікту, психологію, юриспруденцію та фінанси. Вже незабаром випускники проходитимуть військову службу у підрозділах Збройних Сил України.

Привітати новоспечених офіцерів прибув весь офіцерський склад навчального закладу, науково-педагогічні працівники, викладачі курсів, рідні та близькі Захисників.

- Ви розпочинаєте своє офіцерське життя з первинного офіцерського звання. Наш колектив пишається тим, що  мали можливість вас навчати та спілкуватись з вами. Від імені ректора Університету академіка Леоніда Губерського та всього особового складу бажаємо Вам всього хорошого та мирного неба, - зазначив у своєму вступному слові начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін.

Після вручення Свідоцтв до випускників звернувся голова Ради ветеранів Військового інституту, учасник бойових дій полковник запасу Микола Дорохов.

- Викладацький склад інституту намагалися дати вам певні теоретичні знання, практичні навички і сподіваюсь, що це вам буде у нагоді. Особливо хотілося б відмітити наших активістів серед слухачів курсів молодшого сержанта Олександра Візгіна, старшого солдата Юлію Федоренко, солдата Юрія Кочевенка. Ви всі молодці, ми вами пишаємось, ви – наші герої, - сказав полковник Микола Дорохов.

Зі словами подяки командуванню Військового інституту  та науково-педагогічному складу виступив найактивніший слухач курсів солдат Юрій Кочевенко.

По закінченню церемонії вручення свідоцтв відбулось спільне фотографування.

 

Ми перегорнули чергову сторінку в історії нашого Військового інституту слова якої сповнені яскравими емоціями та почуттями, горем та відчаєм, спільними переживаннями та вболіваннями. Хочеться побажати нашим мужнім хлопцям та дівчатам віри та терпіння, витривалості та стійкості духу.

Фотографії