Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Представник Головного управління Військової служби правопорядку у Збройних Силах України провів заняття з курсантами
Сьогодні в стінах Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка було проведено заняття з 124 – ю навчальною групою за спеціальністю "Правоохоронна діяльність" з навчальної дисципліни "Вступ до спеціальності". Заняття проводив заступник начальника відділу виявлення військових злочинів та інших правопорушен..
[ читати далі ]
Проведення заняття з правової підготовки
На виконання розпорядження першого заступника Генерального штабу Збройних Сил України від 03.03.2016 № 6280/С у Військовому інституті Кіївського національного університету іменні Тараса Шевченка з 18.10.2016 року по 05.11.2016 року проходять курси підвищення кваліфікації фахівців юридичної служби Збройних Сил України. Ад’юнкт науково-орган..
[ читати далі ]
У Військовому інституті відзначили День військового фінансиста
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 28 жовтня 2016 року відбулися урочисті заходи, присвячені Дню військового фінансиста. У своєму виступі начальник Військового інституту генерал-майор Балабін Віктор Володимирович привітав усіх присутніх зі святом та побажав успіхів й натхнення у навчанні та ..
[ читати далі ]
Знайомство з майбутньою спеціальністю почалось з практичних занять
Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка в спільних заходах з Військовою службою правопорядку у Збройних Силах України провели практичні заняття з навчальної дисципліни “Вступ до спеціальності”. 25 та 26 жовтня особовий склад 124-ю навчальної групи за спеціальністю “Правоохоронна діяльніст..
[ читати далі ]
Бути патріотом – це зараз робити щось для своєї країни.
Капітан Ярослав Володимирович Петрашевський – випускник Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка – заступник командира роти по роботі з особовим складом 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, учасник боїв за Луганський аеропорт, Дебальцеве. Зустріч курсантів з героєм антитерористичної операції..
[ читати далі ]
У ВІКНУ відбувся п’ятий випуск прес-офіцерів
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся п’ятий випуск офіцерів, які пройшли курс підвищення кваліфікації за програмою «Армія і медіа». Під час навчання у виші прес-офіцери бригад та військові журналісти ознайомилися із сучасними технологіями щодо адекватного реагування на викли..
[ читати далі ]
ТВОРЧИЙ КОЛЕКТИВ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ ПРИВІТАВ КИЯН ТА ГОСТЕЙ СТОЛИЦІ З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ
З нагоди відзначення Дня захисника України в день Покрови Пресвятої Богородиці, покровительки українського козацтва, серед урочистих державних заходів в столиці відбулась низка концертів. Серед них – концерт військових духових оркестрів Збройних сил України, одним з яких був творчий колектив Військового інституту на чолі із диригентом майор Ю..
[ читати далі ]
У ВІКНУ УРОЧИСТО ВШАНУВАЛИ ЗАХИСНИКІВ БАТЬКІВЩИНИ ТА 83-ю РІЧИЦЮ ДНЯ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ
Перед початком урочистого зібрання було організовано перегляд документальних фільмів з циклу “Історії нескорених”. У своєму вступному слові заступник начальника Військового інституту по роботі з особовим складом полковник Віктор Уліч розповів присутнім про історію походження свята Покрови, його значення в житті українців та славетній с..
[ читати далі ]
МАЙБУТНІ ФАХІВЦІ ГЕОІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ І ТЕХНОЛГІЙ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У РОБОТІ МІЖНАРОДНОГО СИМПОЗІУМУ “РОЗВИТОК КАРТОГРАФІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТА ГЕОІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ ДЛЯ ПОТРЕБ БЕЗПЕКИ Й ОБОРОНИ”
На захід, який пройшов у Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського, за підтримки Громадської організації “Картографічна сотня” та Асоціації “Українська Оборонна та Безпекова промисловість” були запрошені викладачі та курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса..
[ читати далі ]
ВІТАННЯ РЕКТОРУ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА, АКАДЕМІКУ ЛЕОНІДУ ВАСИЛЬОВИЧУ ГУБЕРСЬКОМУ З НАГОДИ 75-РІЧЧЯ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ!
Шановний Леоніде Васильовичу! Дружній колектив Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка щиро вітає Вас з Ювілеєм – 75-річчям від Дня Народження! Ваше професійне становлення та життєвий шлях є яскравим свідченням того, яким мусить бути справжній Громадянин, Патріот своєї Батьківщини! Ви присвятили своє ..
[ читати далі ]