Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ВІТАННЯ РЕКТОРУ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА, АКАДЕМІКУ ЛЕОНІДУ ВАСИЛЬОВИЧУ ГУБЕРСЬКОМУ З НАГОДИ 75-РІЧЧЯ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ!

Шановний Леоніде Васильовичу!

Дружній колектив Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка щиро вітає Вас з Ювілеєм – 75-річчям від Дня Народження!

Ваше професійне становлення та життєвий шлях є яскравим свідченням того, яким мусить бути справжній Громадянин, Патріот своєї Батьківщини!

Ви присвятили своє життя найблагороднішій місії – навчанню та вихованню інтелектуальної еліти Української нації, просуванню України на світовій арені, як рівноцінного суб’єкта міжнародно-правових відносин.

З Вашим ім’ям пов’язано безліч наукових, інтелектуальних та творчих знахідок. Вас любить і поважає, як Батька, вся Університетська родина!

Випускники Військового інституту та курсанти, науково-педагогічні і наукові працівники, офіцери, учасники бойових дій вдячні Вам за Вашу турботу та увагу до Захисників Батьківщини!

Шановний Леоніде Васильовичу, бажаємо Вам міцного козацького здоров’я, віри у світле майбутнє України, а наша спільна підтримка надасть усім нам впевненості у завтрашньому дні!

Фотографії