Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


КУРСАНТИ 1-ГО КУРСУ КАФЕДРИ ВІЙСЬКОВОЇ ЖУРНАЛІСТИКИ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ ВІДВІДАЛИ ТЕЛЕКОМПАНІЮ «1+1 MEDIA»
За лаштунками відомого телеканалу “1+1” вони на власні очі бачили, як створюють новини ТСН, інші програми, дізналися багато нового і цікавого, що згодом можуть використати у професії військового журналіста. Посильну допомогу у цьому їм надала співробітник телеканалу “1+1”, воєнний кореспондент Наталія Нагорна. Талановита жу..
[ читати далі ]
ВІЙСЬКОВИЙ ІНСТИТУТ “ВІДЧИНИВ” ДВЕРІ ДЛЯ МАЙБУТНІХ АБІТУРІЄНТІВ
У Військовому інституті відбувся День відкритих дверей. Значну частину із присутніх склали дівчата, які традиційно не поступаються хлопцям у прагненні служити Батьківщині. Присутнім розповіли про славетну історію ВНЗ, його структуру, навчальні програми та міжнародний досвід. Значну увагу приділили особливостям вступної кампанії у 2017 році. Охочі в..
[ читати далі ]
Зустріч з Героєм!
Сьогодні у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася зустріч командування, науково-педагогічних працівників та курсантів з командиром 3-го окремого полку спеціального призначення - Трепаком Олександром Сергійовичем. Професіонал своєї справи, мужній офіцер, який виявив героїзм при захисті територіа..
[ читати далі ]
Експерти НАТО висловили задоволення процесом удосконалення військової освіти у ВІКНУ
Напружено та плідно працюють експерти НАТО щодо впровадження Програми DEEP «Удосконалення військової освіти» у вищих військових навчальних закладах Міністерства оборони України. 15 грудня цього року іноземна делегація на чолі з представником Політдиректорату Міжнародного секретаріату НАТО, директором Програми «DEEP»..
[ читати далі ]
Досвід інформаційної роботи в практику військ
Воєнна доктрина України серед викликів у воєнній сфері визначає цілеспрямований інформаційний вплив з використанням сучасних інформаційних технологій, спрямований на формування негативного міжнародного іміджу України, а також на дестабілізацію внутрішньої соціально-політичної обстановки, загострення міжетнічних та міжконфесійних відносин в Україн..
[ читати далі ]
ВИПУСК СЛУХАЧІВ КУРСІВ ВІЙСЬКОВОЇ ПІДГОТОВКИ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ РЯДОВОГО ТА СЕРЖАНТСЬКОГО СКЛАДУ
Сьогодні, 13 грудня, у Військовому інституті відбувся випуск слухачів курсів військової підготовки військовослужбовців рядового та сержантського складу. Прийшовши до нас із військових підрозділів з бойовим досвідом, певним багажем знань і навиків та великою різницею у віковому стані, слухачі курсів за короткий час змогли добре опанувати військовий ..
[ читати далі ]
ВІДБУЛИСЬ СВЯТКОВІ ЗАХОДИ З НАГОДИ 25-Ї РІЧНИЦІ ЗАСНУВАННЯ УКРАЇНСЬКОЇ АРМІЇ
Сьогодні, колектив Військового інституту в урочистій обстановці відсвяткував 25-ту річницю Дня Збройних Сил України. Очільник навчального закладу генерал-майор Віктор Балабін привітав особовий склад з цією знаменною в житті українського народу датою та передав теплі слова від Ректора, академіка Леоніда Губерського: “Щира подяка за ваш героїзм..
[ читати далі ]
УРОЧИСТИЙ МІТИНГ З НАГОДИ 25-Ї РІЧНИЦІ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ
Сьогодні, у Військовому інституті відбувся урочистий мітинг з нагоди 25-ї річниці Збройних Сил України. В заході взяли участь Головний старшина Збройних Сил України, учасник миротворчих місій та антитерористичної операції, старший прапорщик Олександр Косинський, представники органів громадського самоврядування. Заступник начальника Військового інст..
[ читати далі ]
ДОСВІД ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ ПРАВОПОРЯДКУ – МАЙБУТНІМ ЮРИСТАМ
Представники Головного управління ВСП Збройних Сил України провели з курсантами-юристами теоретичне заняття на тему: “Діяльність Військової служби правопорядку у Збройних Силах України у сфері забезпечення правопорядку і військової дисципліни у місцях дислокації військових частин, військових містечках, громадських місцях, охорони та конвоюван..
[ читати далі ]
ТВОРЧИЙ КОЛЕКТИВ ВІКНУ ДАВ КОНЦЕРТ ДЛЯ БІЙЦІВ АТО НА ПЕРЕДОВІЙ
Щоб підняти бойовий дух учасників антитерористичної операції, Генеральним штабом Збройних Сил України було прийнято рішення провести концерт за участю творчого колективу Військового інституту, який відбувся у підрозділах, що виконують завдання в районі проведення АТО. Крім того, артисти передали учасникам АТО листи від дітей, які дякували їм за зах..
[ читати далі ]