Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ВІДБУЛИСЬ СВЯТКОВІ ЗАХОДИ З НАГОДИ 25-Ї РІЧНИЦІ ЗАСНУВАННЯ УКРАЇНСЬКОЇ АРМІЇ

Сьогодні, колектив Військового інституту в урочистій обстановці відсвяткував 25-ту річницю Дня Збройних Сил України. Очільник навчального закладу генерал-майор Віктор Балабін привітав особовий склад з цією знаменною в житті українського народу датою та передав теплі слова від Ректора, академіка Леоніда Губерського: “Щира подяка за ваш героїзм, жертовність, стійкість і неоціненний внесок. Батьківщина пишається вами, адже Збройні Сили України – це оборона територіальної цілісності нашої держави, спокій та безпека громадян і впевненість у мирному майбутньому”.

— Я бажаю, щоб усіх нас супроводжував успіх, в родинах була злагода, щоб все у нас було гаразд, — завершуючи виступ, сказав генерал-майор Віктор Балабін.

Заступник начальника Військового інституту по роботі з особовим складом полковник Віктор Уліч зачитав привітання Міністра оборони України після чого було доведено святкові накази Міністра оборони, голови Голосіївської районної у м. Києві державної адміністрації та начальника Військового інституту. Всього, відзнаки від імені очільника оборонного відомства отримало близько 20 офіцерів.

Завершився захід феєричним концертом військового оркестру під керівництвом диригента майора Юрія Копача.


Фотографії