Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Зустріч з Героєм!

Сьогодні у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка  відбулася зустріч командування, науково-педагогічних працівників та курсантів з  командиром 3-го окремого полку спеціального призначення - Трепаком Олександром Сергійовичем.

Професіонал своєї справи, мужній офіцер, який виявив героїзм при захисті територіальної цілісності України доступно поділився досвідом з випускниками та викладачами, щодо застосування набутих знать на практиці. Під час дискусії з науково-педагогічними працівниками полковник Трепак О.С. наголосив на необхідність вміння молодих офіцерів приймати блискавичні, професійні рішення під час бойових дій.

Особливо приємним було те, що Олександр Сергійович якнайкраще охарактеризував випускників ВІКНУ, які на даний час проходять службу в 3-му окремому полку спеціального призначення.

Командування Військового інституту висловило подяку полковнику Трепаку О.С. за плідну роботу по військово-патріотичному вихованню майбутніх офіцерів та  заручилося підтримкою в організації практичних занять курсантами та офіцерами на базі полку який очолює Герой України.