Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

КУРСАНТИ 1-ГО КУРСУ КАФЕДРИ ВІЙСЬКОВОЇ ЖУРНАЛІСТИКИ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ ВІДВІДАЛИ ТЕЛЕКОМПАНІЮ «1+1 MEDIA»

За лаштунками відомого телеканалу “1+1” вони на власні очі бачили, як створюють новини ТСН, інші програми, дізналися багато нового і цікавого, що згодом можуть використати у професії військового журналіста.

Посильну допомогу у цьому їм надала співробітник телеканалу “1+1”, воєнний кореспондент Наталія Нагорна. Талановита журналістка, спікер благодійного туру “Ті, що вражають”, вона багато в чому вражає особисто – відома парашутистка, яка встановила один зі світових рекордів. “Робота на каналі, – зауважила вона, – базується на бажанні та цілковитій самовіддачі кожного. Сьогодні нам потрібні здібні і настирливі журналісти, які  з головою поринули б в роботу і готували дійсно класний контент. Для того, щоб глядач дивився 2 хвилини якісного ефірного матеріалу, декілька годин повинна працювати  команда журналістів, продюсерів та інших медійних працівників. Згодом на телеканалах будете працювати і ви, тож наполегливо оволодівайте професією…”

Сучасна телевізійна апаратура, що коштує мільйони доларів, блиск софітів, професійні найновіші камери,  біля кожної з яких розміщений дублер, екран, що займає майже всю студію, ультрачутливі мікрофони та інша вартісна  апаратура викликали у курсантів захват.

На закінчення відвідин телекомпанії “1+1 media” Наталія Нагорна зазначила, що майбутні військові журналісти зможуть створювати якісний контент, який буде цікавим для сучасного глядача, адже для цього в нашій країні створені всі умови. В тому числі і практичні заняття на теле- і радіостудіях України.

Фотографії