Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Забезпечення доступу до правової допомоги Координаційного центру
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка начальником управління забезпечення доступу до правової допомоги Координаційного центру з надання правової допомоги Наталією Марчук проведено вкрай важливе практичне заняття. Метою заняття стало формування у слухачів Курсів перепідготовки та підвищення кваліфікації ..
[ читати далі ]
Демократичному цивільному контролю над воєнною організацією держави – належну правову базу
У Києві відбувся Круглий стіл щодо посилення демократичного цивільного контролю над Збройними Силами України. Захід проведено в рамках спільного проекту Координатора ОБСЄ в Україні та військового відомства. У заході взяли участь представники Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України, Національного університету оборони імені Ів..
[ читати далі ]
Популяризації Збройних Сил України
Курсантами Військового інституту в рамках популяризації Збройних Сил України, було проведено відкриту лекцію для студентів Таврійського Національного університету ім. Вернадського на тему військової освіти, та перспектив, які вона відкриває. В ході лекції було охоплено загальну структуру і побут ВІКНУ, а детальніше було розглянуто Факультет післяди..
[ читати далі ]
Наша команда – «Своя атмосфера»
10 грудня 2018 року у залі Київського національного університету імені Тараса Шевченка знову боролася за місце в фіналі команда КВК військового інституту - «Своя атмосфера». Цього разу наші військові змагалися з економістами, журналістами та радіофізиками. Проте в такій нелегкій боротьбі «Своя атмосфера» показала справжній ..
[ читати далі ]
Команда ВІКНУ виборола призові місця на Фіналі кубку України з гирьового спорту
З 8 по 9 грудня 2018 року в спортивному комплексі Національного медичного університету імені О.О.Богомольця проходив Кубок України з гирьового спорту, учасником якого була і наша команда ВІКНУ. Змагання проводилися за Правилами Федерації гирьового спорту України, що відповідають Правилам Міжнародної Федерації гирьового спорту. Організація змагань в..
[ читати далі ]
Екзаменаційна комісія почала свою роботу у ВІКНУ
В період з 10.12.2018-22.12.2018р. у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка працює Екзаменаційна комісія щодо атестації випускників за освітнім рівнем «Магістр». До атестації представлено 20 випускників за спеціальностями: «міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студ..
[ читати далі ]
Святкова зустріч майбутніх військових юристів
Нещодавно клініцисти Юридичної клініки Інституту управління і права провели спільну зустріч із курсантами факультету фінансів і права Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка. Під час зустрічі було обговорено тематику трудових взаємовідносин, порядок захисту прав працівників. Курсанти та клініцисти в дискусійній бесіді мали змогу обговорити ..
[ читати далі ]
Перелік переможців конкурсу на заміщення вакантних наукових посад ВІКНУ
Відповідно до вимог наказу начальника Військового інституту від 19.10.2018 №186-ОД "Про організацію та проведення конкурсу на заміщення вакантних наукових посад у Військовому інституті", оголошення в газеті "Народна армія" від 25.10.2018 №43 (5575), протоколу Вченої ради Військового інституту №6 від 05.12.2018. Переможці конкурсу: Гальчус А.О. Проц..
[ читати далі ]
Флешмоб на захист і підтримку полонених ВМС ЗСУ
У сучасних реаліях роль Українського війська набула в державі ключового значення. Перед загрозою наростання зовнішньої агресії український народ покладає свої сподівання на воїнів, які самовіддано й рішучо боронять нашу незалежність і свободу, відстоюють право нації на розвиток і захищають мирний сон наших дітей. Усі ми відповідальні за майбутнє на..
[ читати далі ]
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відзначили 27-му річницю Збройних Сил України
Урочисті заходи розпочалися зранку, 6 грудня, під час шикування особового складу. Начальник Військового інституту генерал-майор Ігор Толок привітав особовий склад та вручив відзнаки кращим з кращих наших військовослужбовців та працівників навчального закладу. День Збройних Сил України — значна подія для тих, хто присвятив своє життя захисту р..
[ читати далі ]