Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


МАЙБУТНІ ОФІЦЕРИ-ХІМІКИ ВІДБУЛИ НА НАВЧАЛЬНИЙ ПОЛІГОН
На базі Військового інституту продовжуються навчальні збори зі студентами за програмою підготовки офіцерів-запасу. Під керівництвом командування зборів, досвідчених науково-педагогічних працівників та командирів підрозділів майбутні офіцери впевнено опановують військові знання за своїми спеціальностями, у тому числі й бойовий досвід підрозділів Збр..
[ читати далі ]
ВІДБУЛАСЬ ЗУСТРІЧ НАЧАЛЬНИКА ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ, ЧЛЕНІВ ВІДБІРКОВОЇ КОМІСІЇ З ВСТУПНИКАМИ ТА ЇХ БАТЬКАМИ
Відповідно до плану вступної кампанії 2016 року начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін проінформував присутніх про перебіг цьогорічної вступної кампанії. Очільник вишу довів до абітурієнтів рейтинговий список осіб, рекомендованих до зарахування за усіма спеціальностями у тому числі і за квотою пільговиків, військовослужбовців ..
[ читати далі ]
РОЗПОЧАЛИСЯ НАВЧАЛЬНІ ЗБОРИ ЗІ СТУДЕНТАМИ ЗА ПРОГРАМОЮ ПІДГОТОВКИ ОФІЦЕРІВ ЗАПАСУ
23 липня 2016 року у Військовому інституті розпочалися навчальні збори зі студентами, за програмою підготовки офіцерів запасу. Це є фінішною прямою на шляху до отримання первинного військового звання. Зазначений комплекс навчальних заходів організовано відповідно до спільного наказу Міністерства оборони України та Міністерства освіти і науки Україн..
[ читати далі ]
КУРСАНТИ-ПЕРШОКУРСНИКИ ВДОСКОНАЛЮЮТЬ ПРАКТИЧНІ НАВИЧКИ ПОЛІГОНОМ
Курсанти 1-го курсу Військового інституту відбули на польовий вихід в ході якого опановуватимуть програму “Стрілець механізованого взводу”. На передодні заступник начальника Військового інституту полковник Олександр Приліпко перевірив готовність особового складу, поставив конкретні завдання керівництву зборів звернувши їхню увагу на без..
[ читати далі ]
ТРИВАЄ ВСТУПНА КАМПАНІЯ ДО ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА
З 4 липня у Військовому інституті стартувала вступна компанія 2016 року. Цьогоріч, як і минулого охочих вступати до одного з провідних вишів дуже багато. На сьогоднішній день до Військового інституту надійшло близько 667 особових справ, а прийме наш навчальний заклад майже 200 курсантів. За словами начальника Військового інституту генерал-майора Ві..
[ читати далі ]
У ВІЙСЬКОВОМУ ІНСТИТУТІ ПРОЙШЛИ УРОЧИСТІ ЗАХОДИ З НАГОДИ 19-го ВИПУСКУ ОФІЦЕРІВ
На передодні цієї знаменної у житті випускників події, пройшло підсумкове засідання екзаменаційної комісії під головуванням голови – заступника директора Департаменту фінансів Міністерства оборони України Сергія Винника. Голови підкомісій високо оцінили рівень фахової підготовленості випускників 2016 року висловивши при цьому переконання, що ..
[ читати далі ]
У ВІКНУ ПРОЙШЛО КОМАНДИРСЬКЕ ІНФОРМУВАННЯ
Відповідно до вимог наказу Міністра оборони України щодо оптимізації та покращення інформування особового складу про суспільно-політичне та соціально-економічне становище в країні та за її межами, головні напрямки розвитку Збройних Сил України на сучасному етапі, а також життєдіяльності військових підрозділів начальник Військового інституту генерал..
[ читати далі ]
ЩО Б НІКОЛИ СВІТАНКИ НЕ ЗДРИГАЛИСЬ ВІД СЛОВА ВІЙНА
У Військовому інституту за ініціативою ветеранської організації з курсантами проведено вечір-реквієм з нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні 22 червня 2016 року. Трагедія Другої світової війни опалила українців ще у вересні 1939-го, але з 22 червня 1941 року Україні судилося надовго стати великим полем бою, землею, що..
[ читати далі ]
У ВІКНУ СТАРТУВАЛА ЕКЗАМЕНАЦІЙНА КОМІСІЯ
У Військовому інституті розпочала роботу екзаменаційна комісія на чолі із головою – заступником директора Департаменту фінансів Міністерства оборони України Сергієм Винником. Під час загальної наради, начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін, представив голові комісії та членам екзаменаційної комісії керівний склад навчаль..
[ читати далі ]
ПРАКТИЧНІ ПОРАДИ МАЙБУТНІМ ОФІЦЕРАМ
В навчальний процес з курсантами, студентами та слухачами курсів військової підготовки військовослужбовців рядового та сержантського складу активно впроваджуються вимоги Міністра оборони України генерала армії України Степана Полторака щодо змін системи навчального процесу. Основна увага приділяється практичній складовій та впровадженню досвіду А..
[ читати далі ]