Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ВІДБУЛАСЬ ЗУСТРІЧ НАЧАЛЬНИКА ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ, ЧЛЕНІВ ВІДБІРКОВОЇ КОМІСІЇ З ВСТУПНИКАМИ ТА ЇХ БАТЬКАМИ

Відповідно до плану вступної кампанії 2016 року начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін проінформував присутніх про перебіг цьогорічної вступної кампанії. Очільник вишу довів до абітурієнтів рейтинговий список осіб, рекомендованих до зарахування за усіма спеціальностями у тому числі і за квотою пільговиків, військовослужбовців та випускників ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою.

В ході бесіди абітурієнти отримали детальну інформацію про умови навчання у Військовому інституті, особливості кар’єрного та професійного зростання у Збройних Силах України.

— Завтра відбудеться наказ про ваше зарахування до складу студентів Київського національного університету імені Тараса Шевченка, ви перегорнете чергову сторінку у своєму житті та розпочнете важливий етап свого подальшого становлення, — заявив голова відбіркової комісії генерал-майор Віктор Балабін.

Члени відбіркової комісії також мали можливість довести до присутніх особливості проходження первинної військово-професійної підготовки, яка проходитиме на базі 169 навчального центру Сухопутних військ Збройних Сил України та закінчиться прийняттям Військової присяг на вірність народу України 3 вересня 2016 року.

Нагадаємо, що цьогоріч до Військового інституту  буде зараховано майже 200 громадян України, які відповідають вимогам Правил прийому на навчання та пройшли необхідні вступні випробування.

Фотографії