Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У ВІКНУ ПРОЙШЛО КОМАНДИРСЬКЕ ІНФОРМУВАННЯ

Відповідно до вимог наказу Міністра оборони України щодо оптимізації та покращення інформування особового складу про суспільно-політичне та соціально-економічне становище в країні та за її межами, головні напрямки розвитку Збройних Сил України на сучасному етапі, а також життєдіяльності військових підрозділів начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін провів командирське інформування з особовим складом військовослужбовців та працівників Збройних Сил України.

У своєму виступі очільник навчального закладу зробив акцент на недопущення проявів корупції під час вступної кампанії 2016 року навівши приклад ганебного вчинку, який нещодавно мав місце у одному з навчальних військових закладів міста Києва. Окрім того присутніх було проінформовано про суттєві структурні зміни на які очікуватиме інститут, кроки керівництва держави, Уряду та Міністерства оборони щодо поліпшення соціальних гарантій та пільг військовослужбовців, ситуацію яка склалась навколо України на міжнародній арені.

Сьогоднішній день відзначився і приємною подією, відповідно до наказу першого заступника Міністра оборони України ряд офіцерів Військового інституту отримали дострокове військове звання “підполковник” Віталій Лоза та Андрій Гальчус, “майор”  Валерій Шевченко та Олена Нікіфорова та “капітан” Леся Охрамович. Начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін від імені особового складу подякував офіцерам за службу та побажав подальших успіхів.

Фотографії