Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Досвід психологів – вагома допомога в навчанні.
У Військовому інституті продовжуються навчальні курси підвищення кваліфікації для офіцерів-психологів. 30 березня 2017 року навчальний семінар в формі інтерактивного спілкування для слухачів курсів провів психолог, досвідчений тренер, учасник бойових дій в Афганістані, учасник Миротворчої місії ООН в Анголі Олександр Литвинов, який сам в якості вол..
[ читати далі ]
У ФОТО ЗБЕРІГАЄТЬСЯ ПАМ’ЯТЬ ПРО ДОБЛЕСТЬ УКРАЇНСЬКОГО ВІЙСЬКА
З ініціативи Управління преси та комунікацій Міністерства оборони України і підтримки неурядової організації “СтраткомUA” у Військовому інституту відкрили фотовиставку конкурсу української військової фотографії в рамках чергового етапу проекту “Армія. Друге народження”, котрий продовжує роботу зі збору фотохроніки змін в Збр..
[ читати далі ]
Готуються до дій в АТО
В приміщенні тиру полковник Коропатнік та підполковник Кузьменко провели перші тренування 521 та 522 груп нашого інституту стосовно перебування в базовому таборі та виконання бойових завдань за його межами. “Беріть з собою лише те, без чого не можна обійтись. Не економте на речах, які допоможуть вам вижити”, - дав курсантам першу практ..
[ читати далі ]
Викладачі ВІКНУ беруть участь в Міжнародній сертифікатній програмі Київського університету ім. Бориса Грінченка
Сучасні комунікаційно-контентні процеси в безпековій сфері стали темою для обговорення під час панелі, яку провели в Київському університеті імені Бориса Грінченка професор кафедри військової журналістики ВІКНУ імені Тараса Шевченка Олександр Клубань та його колеги доценти Валерій Король і Роман Савчук. В заході взяли участь слухачі Міжнародної сер..
[ читати далі ]
Хто казав, що принципи Майдану забуто і зраджено?
Сьогодні у Військовому інституті (ВІ КНУ) під час зустрічі з заступником міністра інформаційної політики України Дмитром Золотухіним ми пересвідчилися, що процеси відрождення держави на новому рівні тривають, рухаючи країну вперед, до омріяної українцями мети і залучаючи до роботи всіх бажаючих. Дмитро належить до когорти наймолодших і найпросунуті..
[ читати далі ]
АБГРЕЙД ВІЙСЬКОВОГО РАДІО “Армія-FM”
Армія FM презентувала оновлену сітку мовлення, під час якої були присутні курсанти першого курсу Військового інституту , що відбулася в Українському домі. Радник Міністра оборони з питань комунікації Олексій Макухін підкреслив, що Армія FM має найбільше покриття в зоні АТО. Вона мовить в 15 містах України, у тому числі і в Маріуполі. Армія FM перев..
[ читати далі ]
23 березня у Військовому інституті відбувся навчальний тренінг
B 23 березня 2017 року у Військовому інституті відбувся навчальний тренінг «Експрес-антистрес: основи саморегуляції, стресостійкості та особистої ефективності» для слухачів курсів підвищення кваліфікації, офіцерів-психологів, курсантів. До проведення занять долучився досвідчений антистрес-тренер, психолог, спеціаліст психологічної служб..
[ читати далі ]
Вчимося у бойових офіцерів
23 березня у Військовому інституті відбулася зустріч майбутніх журналістів з прес-офіцером 72-ї омбр Оленою Мокренчук, підрозділи якої виконують завдання за призначенням в зоні проведення АТО. Це був справжній майстер-клас від досвідченої журналістки, яка поділилися власним досвідом роботи в умовах ведення бойових дій. Пані Олена розповіла курсанта..
[ читати далі ]
У Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України відбувся другий етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика
22 березня, у Києві, в Центральному будинку офіцерів ЗС України відбувся другий (підсумковий) етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Конкурс було проведено Департаментом військової освіти, науки, соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України. У ньому взяли участь кращі знавці української мови — кур..
[ читати далі ]
Науковці Військового інституту взяли участь у роботі спільної конференції СБУ та КНУ імені Тараса Шевченка
17 березня науковці Військового інституту взяли участь у конференції, присвяченій 25-річчю створення Служби безпеки України. У Київському національному університету імені Тараса Шевченка відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Роль і місце національної спецслужби в історії українського державотворення». Учасники конференц..
[ читати далі ]