Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


У ВІКНУ з’явилися нові майстри спорту
Сьогодні трьом курсантам Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка були вручені посвідчення та нагрудні відзнаки «Майстер спорту України». Курсанти четвертого курсу Михайло Ухорський, Вадим Рибак та п’ятикурсник Олег Стадник показали відмінні результати на чемпіонаті України з військово-спор..
[ читати далі ]
Міжнародна конференція «Розбудова системи забезпечення якості вищої освіти в Україні»
Нещодавно пройшла Міжнародна конференція «Розбудова системи забезпечення якості вищої освіти в Україні», у якій взяли участь представники науково-дослідного центру ВІКНУ Кіра Горячева та Ольга Соколіна. Захід проходив за підтримки Міністерства освіти і науки України, Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, Спілки ре..
[ читати далі ]
Військові з «Піднебесної» навчатимуться в Україні
До Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка прибула делегація військовослужбовців Китайської Народної Республіки. Основна мета візиту - обговорити подальші перспективи розвитку співробітництва у галузі військової освіти та науки між двома країнами. На даний час у Військовому інституті вже проходять підготовк..
[ читати далі ]
Інформаційний день програми Європейського Союзу Еразмус+.
Представництво Національного Еразмус+ Офісу в Україні 24 липня 2019 р. буде проводити Інформаційний день Програми Європейського Союзу Еразмус+. Що? Інформаційний день Програми Еразмус+: презентація можливостей стажування за кордоном та отримання подвійного диплому. Під час презентації буде надана інформація про можливість участі курсантів та науко..
[ читати далі ]
Добре серце донора
«Настя, допоможи! Натану погано! Відчуваю, що завтра буде потрібна Ваша допомога», - майже вночі телефонує мама дворічного хлопчика. Таких дзвінків та смс повідомлень з проханням про допомогу Анастасія Прохорчук отримує майже щодня. І всі вони про допомогу спрямовану на порятунок дітей. На неї сподіваються і батьки, лікарі, волонтери..
[ читати далі ]
Два кубки поспіль – свідчення майстерності
Команда КВК «Своя атмосфера» Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка другий рік поспіль зайняла перше місце та виборола кубок ректора у змаганнях команд університету кмітливих та винахідливих. Відзнаку переможцям сьогодні вручив начальник факультету післядипломної підготовки полковник Віктор ..
[ читати далі ]
Орієнтир на вдосконалення практики
Відповідно до Плану проведення навчальних занять замовником на 2018-2019 навчальний рік, з курсантами 2-4 курсів та науково-педагогічними працівниками кафедри фінансового забезпечення військ військового факультету фінансів і права 08 червня 2019 року у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка було проведено ..
[ читати далі ]
У кожної професії свій день…
Відчути свою приналежність до «клану» журналістів змогли сьогодні і курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. На загальному шикуванні факультету начальник кафедри військової журналістики полковник Олексій Позняков та старший викладач підполковник Галина Жолтікова привітали курсантів з п..
[ читати далі ]
За гостре перо, за вдале слово….
У колонному залі Київської міської державної адміністрації відбулися урочисті заходи з нагоди професійного свята – Дня журналіста України. Серед заохочених були викладачі та курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Урочисте зібрання розпочали традиційно. Голова київського осередку Національно..
[ читати далі ]
ЗАГАЛЬНОУНІВЕРСИТЕТСЬКИЙ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ – KNU EXPO-2019
1 червня у головному навчальному корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся Загальноуніверситетський день відкритих дверей. Презентаційна платформа Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка зацікавила багатьох майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків. Досвідчені фахівці ВІКНУ ..
[ читати далі ]