Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У кожної професії свій день…

Відчути свою приналежність до «клану» журналістів змогли  сьогодні і курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. На загальному шикуванні факультету начальник кафедри військової журналістики полковник Олексій Позняков та старший викладач підполковник Галина Жолтікова привітали курсантів з професійним святом. Кращих курсантів  відзначили подяками та вручили грамоти. А щоб заохотити решту до практичної роботи через командирів груп передали усім солодощі.

-Креативність у журналістів понад усе. Тому і заохочення у нас особливі, - жартує Галина Олександрівна. -  Хочеться побажати усім, хто обрав для себе цей непростий, але цікавий фах, максимальної творчої  реалізації. Знайти свою тему, навчитись бачити у звичному особливе та ділитись ним з оточуючими, - побажала викладач.

Сьогоднішній день, як день професійної приналежності  для майбутніх військових журналістів набуває особливого значення. А відтак навчатись улюбленій справі, переймати досвід у старших колег  стає цікаво.

Бажаємо Вам гострого пера, палкого серця, виваженості у творчості та цікавих матеріалів!

Фотографії