Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ЗАГАЛЬНОУНІВЕРСИТЕТСЬКИЙ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ – KNU EXPO-2019

1 червня у головному навчальному корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся Загальноуніверситетський день відкритих дверей.

Презентаційна платформа Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка зацікавила багатьох майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків. Досвідчені фахівці ВІКНУ надали відповіді на питання щодо умов прийому, порядку вступу та особливостей навчання у ВІКНУ.

Програма заходу була насиченою й включала: презентації освітніх програм і фахові консультації від університетських експертів у рамках роботи виставкових і профорієнтаційних платформ, вичерпні поради щодо Вступної кампанії–2019 для майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків, а також екскурсії до університетських музеїв, захопливі конкурси, цікаві тематичні воркшопи й ґрунтовно розроблену культурно-розважальну частину.

 Університетська локація Головного корпусу КНУ згуртувала на освітньому фестивалі представників усіх навчальних структурних підрозділів КНУ, співробітників Підготовчого відділення, Приймальної комісії, студентів й курсантів та їхніх викладачів. І все це – задля того, аби допомогти майбутнім вступникам обрати свій шлях до успішного майбутнього.

Фотографії