Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Посилена військова підготовка майбутніх офіцерів
Курсанти Військового інституту випускного курсу під час вдосконалення практичних навичок протягом тижня відпрацьовували вправи з тактики та виконували практичні вправи з вогневої підготовки. Під час навчань курсанти показали гарні результати. Відпрацьовуючи такі нормативи, як: обладнання оборонних позицій, підготовка вогневої картки для стрільби,..
[ читати далі ]
185 річниця створення Київського національного університету імені Тараса Шевченка
Сьогодні Київський національний університет імені Тараса Шевченка є багатогалузевим класичним закладом вищої освіти, національним надбанням освіти, науки й культури, який за результатами своєї діяльності здобув загальнодержавне та міжнародне визнання як провідний освітній, науковий та експертний центр України. Військовий інститут, як передовий навч..
[ читати далі ]
VETERAN HUB крок на зустріч
З ініціативи кафедри військової журналістики Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка на базі творчої платформи «VETERAN HUB» був проведений круглий стіл за участю керівників прес-служб силових структур, начальників управлінь, журналістів та викладачів що практикують. Модерував на зустрічі на..
[ читати далі ]
Підготовка фахівців структур МПЗ для виконання завдань за призначенням
10 вересня 2019 року на кафедрі військової політології військового гуманітарно-лінгвістичного факультету Військового інституту Київського Національного Університету імені Тараса Шевченка проведено відкрите заняття. Лекцію провів виконувач обов’язків начальника кафедри кандидат історичних наук, доцент Безбах Віктор Григорович. Участь в занятті..
[ читати далі ]
Робота науковців в бойових частинах
Науковцями науково-дослідного центру Військового інституту проводяться дослідження в напрямку психологічної діагностики, щодо визначення індивідуально-психологічних характеристик людини схильної до того чи іншого виду професійної діяльності. Психологічна діагностика проводиться в одній з бойових частин Васильківського гарнізону за допомогою комп&rs..
[ читати далі ]
З картою до перемоги
Спортивне орієнтування – це той вид спорту, який поєднує в собі фізичну витривалість, стратегію, психологічну стійкість. Чергова перемога збірної команди Військового інституту зі спортивного орієнтування вкотре довела, що наші спортсмени володіють потрібними якостями 6 вересня на території Музею народної архітектури і побуту України «..
[ читати далі ]
Курсанти першого курсу присягнули на вірність українському народові
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка курсанти першого курсу присягнули на вірність українському народові. В урочистих заходах з нагоди свята взяли участь почесні гості, батьки та рідні майбутніх захисників. Привітали курсантів заступник керівника офісу Президента України Анна Коваленко, заступник ди..
[ читати далі ]
У Військовому інституті пройшли заходи з нагоди Дня знань та початку нового 2019-2020 навчального року
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка пройшли урочистості з нагоди Дня знань та початку нового 2019-2020 навчального року. На урочистостях був присутній зачтупник директора Департамент військової освіти, науки, соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України Володимир Мартинюк, який в с..
[ читати далі ]
Згадати відданих державі
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка вшанували пам`ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави. Відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського, починаючи з 2019 року українці щороку згадуватимуть своїх оборонців у цей..
[ читати далі ]
З днем народження, Україно!
Урочисті заходи з нагоди Дня незалежності України провели напередодні свята у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Кращих військовослужбовців та працівників відзначили подяками та нагородили грамотами. З привітальним словом до присутніх на урочистостях звернувся заступник начальника інституту полковник..
[ читати далі ]